Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można być taką pizdą aby dać się lać po ryju i nawet nie wstać? Chłopaczek wystrojony jak jakiś jebany generał z odznaczeniami, a nawet obronić się nie potrafi. Porażka.
A chuj ci do tego ćwoku pierdolony i prymitywny lamusie - może był chory na np. dystrofię mięśniową czy coś?. Takim pajacom jak ty to by wypadało zapierdolić w ten pusty, nieskalany jakąkolwiek logiczną myślą czajnik, bo samo podniecanie się tym, że jakiś tobie podobny w dupe pompowany niedojeb bije kogoś, kto się nie broni, zwyczajnie pozwala sądzić, że oprócz ciężkiego upośledzenia masz jeszcze zajebiste kompleksy. Oooo, a to już jednak jak na ironię jest logiczne.
Nikt nie policzkował żołnierza, a tym bardziej nie okładał pięściami. Nawet podczas aresztowania nie związywano żołnierza, tylko salutowano i wychodzono z nim wojskowym krokiem. Może się to wydawać dla ciebie dziwne, że tak traktowało się ludzi na tych ziemiach, ale pewnie tam gdzie ty teraz przebywasz gość, który bardziej poniży innych jest traktowany poważnie, nie przez swoją rzeczywistą wielkość, lecz poprzez kontrast między sobą a upodlonymi.
A chuj ci do tego ćwoku pierdolony i prymitywny lamusie - może był chory na np. dystrofię mięśniową czy coś?. Takim pajacom jak ty to by wypadało zapierdolić w ten pusty, nieskalany jakąkolwiek logiczną myślą czajnik, bo samo podniecanie się tym, że jakiś tobie podobny w dupe pompowany niedojeb bije kogoś, kto się nie broni, zwyczajnie pozwala sądzić, że oprócz ciężkiego upośledzenia masz jeszcze zajebiste kompleksy. Oooo, a to już jednak jak na ironię jest logiczne.
Powiedz mi jakie jest prawdopodobieństwo tego, że gość na filmiku rzeczywiście jest chory na dystrofię lub jakiekolwiek inne schorzenie uniemożliwiające odpowiedzenie na atak?
Gdybyś był pewien jego dolegliwości to bezceremonialny atak na moją osobę mógłby być uzasadniony. Chociaż nawet wtedy wypadałoby użyć innych sformułowań.
W imię walki o czyjąś godność postanowiłeś mnie opluć i obrazić jakbym ci kobietę odbił, a matkę zaciukał jej własnym dildo.
Pomijam już fakt, iż mój komentarz miał charakter prześmiewczy (o czym świadczy jebana emotka na końcu zdania).
Z nas dwóch to właśnie ty wydajesz się być zakompleksiony. Do tego okazałeś się być prostaczkiem i hipokrytą.
o proszę znalazł się główny bohater filmiku i to z jakim bólem dupki
Chciałbym zobaczyć kretynie jak Ty się bronisz dostając pierwszy taką bombę w twarz z zaskoczenia.
Gwarantuje Ci że wystarczy dobrze uderzyć otwartą dłonią i padniesz na ziemie nie wiedząc co się dzieje a co dopiero pięścia.
Jeden obraża w komentach drugiego, potem wytyka mu jakie to on ma kompleksy. Nie wiadomo czy Elmo Latino nie był przełożonym, czy młodzian w mundurze nie obraził go ( np. mówiąc że jego miejsce jest w Meksyku ), i za to dostał po łbie. W niektórych polskich szkołach średnich, o kierunku wojskowym właśnie tak jest. Nauczycielami często bywają osoby o stopniu Pułkownika lub Majora, którym wolno zajebać Ci w łeb, natomiast Tobie nie wolno podnieść na nią ręki. Jest to lekkiego rodzaju fala wyniesiona z dawnego woja... Wracając do filmiku, jedynie opis git
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów