📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gdyby chłopaki z pracy wiedzieli że lubisz sadola to dostałbyś dmuchaną lalę z fiutem.
To wy sobie w pracy prezenty kupujecie? Jak jakieś pedały?
Tylko pedał prezentu nie dostaje - bo strach, że będzie się chciał chujowo odwdzięczyć.
A ty de_ent kiego chuja dostałeś?
Twoja stara też pedał bo Ci prezenty kupowała... U Ciebie wiek 43 lata w profilu ? Po komentarzu widać, żeś cygan, żresz gruz i kłamiesz na dodatek.
Hmm kosztowało ich to 40 zeta w sumie (z wysyłką)... czyli mniej niż 1 zeta za figurkę. Ech, nie to co games-workshop i ich pierdolone warhammery z modelami po 60 zł minimum (i to za jednego chłopka!)...
u mnie też wiedzą, że lubię sadola... jakoś to tak ciężko sie pochamować, ale coś ten portal zchodzi... mało tego prawdziwego harda na hardzie... ahhh aż tam sobie pójdę i zaspokoję rządze z rana. jednak co sadol to sadol. znowu nie przeżyje jak zobacze te cżłonki które sobie odrąbują.
z całego prezentu najlepsze jest właśnie pudełko :/ figurki małe, trzeba się przyjrzeć dokładnie by rozróżnić elementy... nie są oczywiście pomalowane, a narazie mam lepsze rzeczy do roboty (poprostu mi się niechce...) moge później wrzucić kilka ale efek póki co jest lekko... niezadowalający
pluton syryjskich partyzantów 1/72
możesz wszystko
Sayagin666 napisał/a:
z całego prezentu najlepsze jest właśnie pudełko :/ figurki małe, trzeba się przyjrzeć dokładnie by rozróżnić elementy... nie są oczywiście pomalowane, a narazie mam lepsze rzeczy do roboty (poprostu mi się niechce...) moge później wrzucić kilka ale efek póki co jest lekko... niezadowalający
Wrzuć, chętnie zobaczę jak to wygląda. Połóż coś do porównania, niby skala podana i można sobie policzyć. Ale pismo obrazkowe jednak lepiej dociera
Zjebali sprawę że w takiej małej skali, poza tym ludziki terrorystów miejskich "walczących" min. z czołgami (po to RPG) w skali 1:72 to pomyłka skoro czołgi są głównie w 1:76 a najpopularniejsza skala do dioram ludzie+czołgi/wozy bojowe to 1:35
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów