Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nic się nie martw, za 20 lat sprowadzisz sobie taką furę z niemiec.
Za 20 lat te auta już nie będą istnieć takie są genialne
Wszyscy placza ze drogie i narzekaja jak to Polacy kurwa, z niczego nie potrafia sie cieszyc pesymisci do chuja.
No i dobrze, że narzekają. Za to Ty kurwa łykasz wszystko jak pelikan, do warsztatu pewnie jedziesz bo Ci kierunkowskaz nie działa, a chuj płacisz 2,5 tyś. A bo panie, pan nie wie ile to roboty było, bo niby świtało, a tu się okazało, panie co to się nie okazało. No i koniec końców to jak skończyliśmy ze skrzynią biegów, to już można było składać, ale panie ileśmy się narobili. No a Ty co? Oj panie złoty, przecież ja zginąć mogłem, dziękuje i rączki, a przy okazji fiuta ucałuje, a jak będzie pan w okolicy to proszę śmiało nawet z połykiem...
No kurwa nie wiem czego się spodziewałeś po stwierdzeniu 'jak to Polacy', chociaż z wielkiej litery, chwała Ci za to.
No i dobrze, że narzekają. Za to Ty kurwa łykasz wszystko jak pelikan, do warsztatu pewnie jedziesz bo Ci kierunkowskaz nie działa, a chuj płacisz 2,5 tyś. A bo panie, pan nie wie ile to roboty było, bo niby świtało, a tu się okazało, panie co to się nie okazało. No i koniec końców to jak skończyliśmy ze skrzynią biegów, to już można było składać, ale panie ileśmy się narobili. No a Ty co? Oj panie złoty, przecież ja zginąć mogłem, dziękuje i rączki, a przy okazji fiuta ucałuje, a jak będzie pan w okolicy to proszę śmiało nawet z połykiem...
No kurwa nie wiem czego się spodziewałeś po stwierdzeniu 'jak to Polacy', chociaż z wielkiej litery, chwała Ci za to.
Nie wiem po co tak placzesz to zwykle swiatelka a placzecie jakby sie swiat rozpadal. Wyolbrzymiacie, kazdy robi co chce i jak chce, skad mozesz wiedziec ze lykam wszystko jak pelikan. Moje stwierdzenie bylo takie "o swiatelka ktore nie oslepiaja fajnie" a wiekszosc zaraz tu lamentuje jakie to kurwa drogie. Nikt was nie zmusza do kupna.
Zajebiście. Załóżmy, że kupiłem to gówno i wydałem masę piniądzów ... co z tego mam ?
Nie oślepiam innych ale inni dalej oślepiają mnie. Fucking genius. Równie dobrze mógłbym te pieniądze rozdać przypadkowym osobom na parkingu.
jestes idiotą. to na początek.
a na koniec podpowiem Ci po chuj takie światła.
żebyś mógł sobie doświetlać pobocze 'długimi' nie oślepiając przy tym kierowców jadących przed Tobą.
Po przegladach nie powinno oslepiac, bo panowie mechanicy powinni nam ustwic swiatelka...
Teraz...
Polowa ludzi ze wsi zapierdala czy to golfen czy ciagnikiem bez badan i wali jak latarnia na morzu.
Druga sprawa...
Jak jebniesz w dobra dziure (a w PL ich malo nie jest) to i sie lampa przestawi... wiec trzeba leciec ustawiac.
Jak czujny kierowca i widzi co sie dzieje ze swiatlami to ustawi (ja jak jade sam to 0.... ale jak juz mi baba wsiadzie albo dzieciak to przestawiam na 1 albo 2...) Aczkolwiek bynajmniej nie zawsze itp ! xD
Mi się bardziej podobają w Lexusie dzienno nocne, albo nowej Audi, pomimo tego, że fanem niemieckiej motoryzacji nie jestem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów