nieoślepiające światła samochodowe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i po chuj takie swiatla, wystarczy ze w ue obowiazuja swiatla asymetryczne to takie gowno projektuja co pewnie w chuj bedzie kosztowalo a jak sie spierdoli to auto trzeba bedzie sprzedac bo na naprawe nie bedzie stac
Jag za trzy lata bende mógł zrobić prawko na skuter to też takie zamontuje
Ledy są chujowe.
Zajebiście. Załóżmy, że kupiłem to gówno i wydałem masę piniądzów ... co z tego mam ?
Nie oślepiam innych ale inni dalej oślepiają mnie. Fucking genius. Równie dobrze mógłbym te pieniądze rozdać przypadkowym osobom na parkingu.
Nie oślepiam innych ale inni dalej oślepiają mnie. Fucking genius. Równie dobrze mógłbym te pieniądze rozdać przypadkowym osobom na parkingu.
Super Sprawa szkoda, że dla bogatych ;/
RastaTrance napisał/a:
Super Sprawa szkoda, że dla bogatych ;/
nic się nie martw, za 20 lat sprowadzisz sobie taką furę z niemiec. przebieg 140k, nie bite, nie palone w środku, od dziadka, który tylko woził babke w niedzielę do kościoła.
Ciekawe,jak one działają na mokrej nawierzchni...?
W praktyce może prowadzić do błędnej oceny odległości, np. samochód z naprzeciwka jest słabo widoczny więc pewnie daleko itd.
to wciąż tylko opel
dla mnie zajebiste rozwiazanie,jak dziala to mam nadzieje ze w kazdym aucie bede to montowac
nie wiem jak wy ale ja,jak mijam w nocy jakies auto to huja widze...
PS:jak mnie wkurwiaja jak ktos ma taki pasek ledowy pod swiatlami i mysli ze kurwa takie gowno wystarczy zamiast mijania...rozpierdolic mnie chce
nie wiem jak wy ale ja,jak mijam w nocy jakies auto to huja widze...
PS:jak mnie wkurwiaja jak ktos ma taki pasek ledowy pod swiatlami i mysli ze kurwa takie gowno wystarczy zamiast mijania...rozpierdolic mnie chce
Coming Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooon,............
Nawet jak działa to i tak zanim wejdzie do produkcji seryjnej, zanim ludzie to pokupują, posprzedają oślepiające złomy minie dobrych 30 lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów