Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Acha i to jest wina Owsiaka? za gradobicia też jest winny?
I tylko to wyłowiłeś? Z całego tekstu? Tak wina owsiaka bo łatwo kupić sprzęt i czesc pieniędzy ukryć w niejasnych okolicznościach mając rozne organizację, spółki niż naprawdę pomóc. Tak część środków ginie, sprzęt jest idioci sie cieszą jak pedały na paradzie równości. Powtórzę ---> otwieram zbiórkę wpłać mi 100mln nawet za 90mln kupie sprzęt. I kiedy mowie otwarcie ze 10mln zabiorę dla siebie bo powiem naiwnym żeby za mnie zbierali kase to wpłacisz? Czy będziesz się pruć? Takie właśnie bezmózgi są w naszym kraju.... Kurwa tekst na setki słów, a ten mi z gradobiciem wylatuje... A cala służba zdrowia... To te jego maszynki są jak posypywanie gówna pudrem. Jednak to już inny temat jak kuleje to wszystko.
Chociażby mnie... owsiak to j***ny złodziej i malwersant..
aż sie zalogowałem aby dać piwo. Trzymaj się tam ty wyzyskiwaczu pracujących mas i oby skarbówka nigdy nie dowiedziała się o twoim istnieniu.
Dzięki, dzięki kontrolę są regularne nie ma co sie martwic . Pamiętaj szaraków pilnują bo jak powiedziała osoba tam pracująca. Łatwiej złapać i wyegzekwować pieniążki od małych niż udowodnić i doprowadzić kolosa do sądu i wymusić spłatę. To jest oficjalnie powiedziane tam.
Wyrzucam przez okno zwłoki zawinięte w prześcieradło Rano znajdzie cię miejski cieć Z wciśniętym w dupę kablem podłączającym sieć Będziesz mieć krótki liścik wsunięty do rąk Tak kończy każdy hejter, wesołych świątJebać biedę.
Nie wystraszysz psów petardami jeśli nie będzie ich na hali stonks
Seba, przerwa ci się kończy. Idź sprzątać kible po irolach
Nie wieże w to co widze.
Bo jeśli wieża jest wysoka to słabo widać co jest na dole.
Przez lata PiSuary go prześwietlali od każdej możliwej strony. To że nie znaleźli nic za co mogliby go udupić dowodzi że Owsik złodziejem nie jest.Chociażby mnie... owsiak to jebany złodziej i malwersant... Ale ok chuj. Daj mi 100mlz kupie za 80mln sprzęt a 20mln powiem, że w sumie to na organizację i na festiwal i na chuj wie co
A jaruś na kucyku z szabelką walczył o niepodległiść
Przez lata PiSuary go prześwietlali od każdej możliwej strony. To że nie znaleźli nic za co mogliby go udupić dowodzi że Owsik złodziejem nie jest.
No właśnie znaleziono i mowilem wyraznie napisałem co zrobil aby nie wyszlo na jaw... Jego zona zawiesila/zamrozila dzialalnosc i otworzyla kolejna spolke corke... Czytaj czlowieku ze zrozumieniem..., A to, że w WOSP samym w sobie nie znaleźli, nie znaczy że jest niewinny.... Wykorzystuje luki prawne, meandruje między przepisami, uzywa osób trzecich, wykorzystuje znajomości i koneksje po tatusiu etc etc...
Ola gringoNo właśnie znaleziono i mowilem wyraznie napisałem co zrobil aby nie wyszlo na jaw... Jego zona zawiesila/zamrozila dzialalnosc i otworzyla kolejna spolke corke... Czytaj czlowieku ze zrozumieniem..., A to, że w WOSP samym w sobie nie znaleźli, nie znaczy że jest niewinny.... Wykorzystuje luki prawne, meandruje między przepisami, uzywa osób trzecich, wykorzystuje znajomości i koneksje po tatusiu etc etc...
Taaak a pisiory z całą machiną sądowo prokuratorską tego nie wywąchały a ty " pies tropiciel" szybko to rozpracowałeś i tu opisujesz - brawo .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów