Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Tak, za ciebie też
kurwa, myślałem ze bardziej oczywistego sarkazmu już się nie da napisać...
No trzeba być skończonym idiotą, by pirotechnikę odpalać w zamkniętym pomieszczeniu...
Mam nadzieję że policja przyjrzy się sprawie kto to zorganizował i kto to gówno tam odpalił, gdzie jest odpalanie pirotechniki w zamkniętym pomieszczeniu zabronione na całym świecie.
Który to taki geniusz od owsiaka na to wpadł... Znacie nazwisko ?
Oj nie pierdol, przynajmniej mamy co pooglądać.
Oj nie pierdol, przynajmniej mamy co pooglądać.
Oglądać to też słabo, jak by hale ci idioci podpalili to by było co ogladać. A tak to zostaje jedynie dojebać werbalnie wośpowcą za te fajerwerki, co to sam owsiak mówił że się ich pieseczki boją.
A i jeszcze coś dla psiarzy
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Oglądać to też słabo, jak by hale ci idioci podpalili to by było co ogladać. A tak to zostaje jedynie dojebać werbalnie wośpowcą za te fajerwerki, co to sam owsiak mówił że się ich pieseczki boją.
A i jeszcze coś dla psiarzy
Musisz być jak Mahomet. Czyli kurwa. A pies kurwę pozna z daleka.
No trzeba być skończonym idiotą, by pirotechnikę odpalać w zamkniętym pomieszczeniu...
Mam nadzieję że policja przyjrzy się sprawie kto to zorganizował i kto to gówno tam odpalił, gdzie jest odpalanie pirotechniki w zamkniętym pomieszczeniu zabronione na całym świecie.
Który to taki geniusz od owsiaka na to wpadł... Znacie nazwisko ?
Nikt się nie przyjrzy, bo to anty-owsiakizm, a to nie wolno
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.policja przyjrzy sie temu tak samo jak urzad skarbowy przyjrzy sie ich "dzialalnosci".... "no ale przecie oni dzicioki ratujo!"
Kto był w szpitalu ten widział sprzęt od Owsiaka. Ale cipy dalej będą pierdolić i straszyć skarbówka itd. Przelejcie na szamana rydzola jak nie pasuje.
Kto był w szpitalu ten widział sprzęt od Owsiaka. Ale cipy dalej będą pierdolić i straszyć skarbówka itd. Przelejcie na szamana rydzola jak nie pasuje.
No tak, bo wystarczy kupic trochę sprzętu na dzieci i można już robić co się chce. Kurwa, niech tylko gangusy z Brazyli i Meksyku na to wpadną to już będą całkiem nietykalni.