Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Owsikowe inzyniery dobrze to pomyśleli.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, za ciebie też
kurwa, myślałem ze bardziej oczywistego sarkazmu już się nie da napisać...
No trzeba być skończonym idiotą, by pirotechnikę odpalać w zamkniętym pomieszczeniu...
Mam nadzieję że policja przyjrzy się sprawie kto to zorganizował i kto to gówno tam odpalił, gdzie jest odpalanie pirotechniki w zamkniętym pomieszczeniu zabronione na całym świecie.
Który to taki geniusz od owsiaka na to wpadł... Znacie nazwisko ?
No trzeba być skończonym idiotą, by pirotechnikę odpalać w zamkniętym pomieszczeniu...
Mam nadzieję że policja przyjrzy się sprawie kto to zorganizował i kto to gówno tam odpalił, gdzie jest odpalanie pirotechniki w zamkniętym pomieszczeniu zabronione na całym świecie.
Oj nie pierdol, przynajmniej mamy co pooglądać.
Oj nie pierdol, przynajmniej mamy co pooglądać.
Oglądać to też słabo, jak by hale ci idioci podpalili to by było co ogladać. A tak to zostaje jedynie dojebać werbalnie wośpowcą za te fajerwerki, co to sam owsiak mówił że się ich pieseczki boją.
A i jeszcze coś dla psiarzy
Oglądać to też słabo, jak by hale ci idioci podpalili to by było co ogladać. A tak to zostaje jedynie dojebać werbalnie wośpowcą za te fajerwerki, co to sam owsiak mówił że się ich pieseczki boją.
A i jeszcze coś dla psiarzy
Musisz być jak Mahomet. Czyli kurwa. A pies kurwę pozna z daleka.
Nikt się nie przyjrzy, bo to anty-owsiakizm, a to nie wolno
policja przyjrzy sie temu tak samo jak urzad skarbowy przyjrzy sie ich "dzialalnosci".... "no ale przecie oni dzicioki ratujo!"
Kto był w szpitalu ten widział sprzęt od Owsiaka. Ale cipy dalej będą pierdolić i straszyć skarbówka itd. Przelejcie na szamana rydzola jak nie pasuje.
Kto był w szpitalu ten widział sprzęt od Owsiaka. Ale cipy dalej będą pierdolić i straszyć skarbówka itd. Przelejcie na szamana rydzola jak nie pasuje.
No tak, bo wystarczy kupic trochę sprzętu na dzieci i można już robić co się chce. Kurwa, niech tylko gangusy z Brazyli i Meksyku na to wpadną to już będą całkiem nietykalni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów