18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
cesarz1982 2020-01-13, 0:17
Niech Jurek zbiera kasę i się cieszy.....ale mnie obchodzi ile zbiorą tylko ile potem przekażą......bo to zawsze są o dziwo różne kwoty
Zgłoś
X................3 2020-01-13, 0:46 1
kurwa, chciałbym tak żeby całą zimę w piecyku się paliło, zawsze ciepło w domku po robocie <3
Zgłoś
ProVVe 2020-01-13, 0:47
@Jerzy_Owsik

I tak robi wrażenie ile w miesiąc im terenu z dymem poszło

Ola gringo
Zgłoś
Budrys2000 2020-01-13, 1:05 8
mygyry napisał/a:

A ciekawe że nagle nikomu nie odpierdala, że się burki wystraszą

Kurwa, islamizacja Europy spowodowała, że chwilę się nagłowiłem, o chuj ci chodzi z tymi burkami
Zgłoś
Tom9310 2020-01-13, 2:32 1
Nie ma piwa. Chujowy żart chujku
Zgłoś
silwerbalk 2020-01-13, 3:18 4
Spoko wygląda na to że całe Sidney płonie..... kurwa kto robi te mapy
Zgłoś
dwakilo 2020-01-13, 4:30 2
Ekhmm chuj w dupę gamonim którzy nie pamiętają komuny i psioczą na Unię Europejską.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
emperorzbigniew 2020-01-13, 9:56 2
Tutaj jest wyjaśnienie tego zdjęcia i generalnie tematu: racjonalista.pl/index.php/s,38/t,40438
Trochę rozdmuchały to media, bo to nie pierwszy taki pożar - bywały większe.

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
najesoon 2020-01-13, 10:41 2
roman970227 napisał/a:

Żeby to zdjęcie było chociaż prawdziwe...

Żebyś chociaż wiedział, że to nie jest zdjęcie...
Zgłoś
Ranger 2020-01-13, 11:02
Jebać WOŚP. Im więcej wrzucacie do puszki tym więcej zakłamany burżuj zgarnia do kieszeni. Ja wiem, że mimo wszystko pieniądze trafiają na szczytny cel, ale dzieje się to przez manipulację i hipokryzję, więc nie warto
Zgłoś
foreman 2020-01-13, 11:58
wygląda troche jak moja wątroba po weekendzie
Zgłoś
bloodwar 2020-01-13, 18:57 2
Ciekawostka: bodajże w 1938 roku był w Australii pożar znacznie większy niż ten aktualny (biedna Polska dołożyła się sporo na odbudowę!) i mimo to pożar buszu powtarza się on niemal co roku, jeżeli panstwo od 80 lat nie robi NIC by tym cyklicznym pożarom zapobiegać to czemu my się mamy tym przejmować? A natura jak to natura - rok w rok się odradza

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
qwerq221 2020-01-13, 21:39
same kurwy podpalają
Zgłoś
toruogiwara 2020-01-16, 8:47
Takafura napisał/a:

W ciągu paru ostatnich miesięcy paliło się łącznie na powierzchni równej 1,0 % Australii.
Tu jest na czerwono z 30 %

To wizualizacja wszystkich pożarów w Australii na przestrzeni, bodajże, kilku lat.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów