📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niech Jurek zbiera kasę i się cieszy.....ale mnie obchodzi ile zbiorą tylko ile potem przekażą......bo to zawsze są o dziwo różne kwoty
kurwa, chciałbym tak żeby całą zimę w piecyku się paliło, zawsze ciepło w domku po robocie <3
@Jerzy_Owsik
I tak robi wrażenie ile w miesiąc im terenu z dymem poszło
I tak robi wrażenie ile w miesiąc im terenu z dymem poszło
Kurwa, islamizacja Europy spowodowała, że chwilę się nagłowiłem, o chuj ci chodzi z tymi burkami
Spoko wygląda na to że całe Sidney płonie..... kurwa kto robi te mapy
Ekhmm chuj w dupę gamonim którzy nie pamiętają komuny i psioczą na Unię Europejską.
Trochę rozdmuchały to media, bo to nie pierwszy taki pożar - bywały większe.
Żebyś chociaż wiedział, że to nie jest zdjęcie...
Jebać WOŚP. Im więcej wrzucacie do puszki tym więcej zakłamany burżuj zgarnia do kieszeni. Ja wiem, że mimo wszystko pieniądze trafiają na szczytny cel, ale dzieje się to przez manipulację i hipokryzję, więc nie warto
Ciekawostka: bodajże w 1938 roku był w Australii pożar znacznie większy niż ten aktualny (biedna Polska dołożyła się sporo na odbudowę!) i mimo to pożar buszu powtarza się on niemal co roku, jeżeli panstwo od 80 lat nie robi NIC by tym cyklicznym pożarom zapobiegać to czemu my się mamy tym przejmować? A natura jak to natura - rok w rok się odradza
Tu jest na czerwono z 30 %
To wizualizacja wszystkich pożarów w Australii na przestrzeni, bodajże, kilku lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów