📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Kurwa mięso z kangurów zdrożeje.
A takie dobre.
A takie dobre.
ale kurwa zabawne...
M
Za to miejscowi powinni przyprawiać jeszcze żyjące i biegające okazy i czekać aż natura zrobi swoje.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Kurwa mięso z kangurów zdrożeje.
A takie dobre.
Za to miejscowi powinni przyprawiać jeszcze żyjące i biegające okazy i czekać aż natura zrobi swoje.
Żeby to zdjęcie było chociaż prawdziwe...
W ciągu paru ostatnich miesięcy paliło się łącznie na powierzchni równej 1,0 % Australii.
Tu jest na czerwono z 30 %
Takafura napisał/a:
W ciągu paru ostatnich miesięcy paliło się łącznie na powierzchni równej 1,0 % Australii.
Lampki choinkowe
Dziwne, że nie widać świateł ulicznych. Kolejny FUCK news żeby ludziom serca poruszyć.
mygyry napisał/a:
A ciekawe że nagle nikomu nie odpierdala, że się burki wystraszą
no w niektórych miastach były laserowe pokazu, mój burek lubi oglądać fajerwerki tak samo jak polowania
roman970227 napisał/a:
Żeby to zdjęcie było chociaż prawdziwe...
sprawdzam.afp.com/nie-wizualizacja-pozarow-jakie-spustoszyly-australie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów