📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dooooobre, odpowiednia muza i można się bawić na ulicy !
Samolot będzie lądować
ale...jak?
Ja bym obstawił, że to efekt stroboskopowy nie widoczny gołym okiem za to na nagraniu widoczny wspaniale.
Czytałem o tym kiedyś na niebezpieczniku. niebezpiecznik.pl/post/zhackowal-uliczne-latarnie/
Gdzieś był nawet filmik, jak koleś jedzie Polskim busem czy jakoś tak, i bawi się sterownikiem bezprzewodowym do latarni. Jak to się robi, tego nie wiem i huj mnie to szczerze obchodzi
Gdzieś był nawet filmik, jak koleś jedzie Polskim busem czy jakoś tak, i bawi się sterownikiem bezprzewodowym do latarni. Jak to się robi, tego nie wiem i huj mnie to szczerze obchodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów