Film ukazuje w jaki sposób nie należy się obchodzić z materiałami pirotechnicznymi. Na szczęście nikt nie odniósł obrażeń. Nie róbcie tego a domu ani gdziekolwiek indziej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
masaj990 napisał/a:
Kurwa, jak mozna kupywac gotowe swiece dymne, przeca to sie w chwile robi i kopci lepiej, ale coz 8)
Wtedy Ci wyjebie jak "mendzie"
powinien sobie to w gacie wsadzić, bez ręki można się rozmnażać
— Albert Einstein
Szkoda,że mu ręki nie upier*oliło, może by się czegoś nauczył...
A koleś cwaniak i debil, pomylił odwagę z głupotą, bywa.
Szkoda,że mu ręki nie upier*oliło, może by się czegoś nauczył...
Próbowałem zrobić kiedyś taką świecę. Za pierwszym razem się udało bez problemu. Za drugim mieszanka zajęła się jeszcze przed wlaniem do formy -,-'
Boś debil, dobrze zrobiona świeca dymna jest bezpieczniejsza od takiej kupionej. Świecy zrobionej przez jednego znajomego nie bałbym się trzymać nawet z zawiązanymi oczami.
patrixen napisał/a:
Na szczęście nikt nie odniósł obrażeń.
Jak na szczęście, co na szczęście ??? Toż to sadistic.pl a nie luckystic.pl.
Na szczęście to by było jakby chociaż jedną łapę urwało a tak?
zaczyna się w 2:10 przedtem go dwie minuty ostrzegają że może pierdolnąć a debil nie słuchał.
Szkoda że mu ręka nie wybuchła albo chociaż nie podpaliło go
Szkoda że mu ręka nie wybuchła albo chociaż nie podpaliło go
jak sie kuzwa nie umie zrobic prostej swiecy dymnej to potem sie chodzi bez palcow
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów