Film ukazuje w jaki sposób nie należy się obchodzić z materiałami pirotechnicznymi. Na szczęście nikt nie odniósł obrażeń. Nie róbcie tego a domu ani gdziekolwiek indziej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kurwa, jak mozna kupywac gotowe swiece dymne, przeca to sie w chwile robi i kopci lepiej, ale coz 8)
doceńcie piosenkę Red Hotów i Otherside. "Take it on the otherside" - jakby była większa eksplozja to kto wie czy by go nie zabrało na drugą stronę
B. Hicks
I dobrze by zrobiło. Nastąpiła by selekcja naturalna i takich debili było by mniej .
Akcja zaraz przed literami końcowymi
P.s. nie ma liter końcowych.
P.s. nie ma liter końcowych.
@up
probujesz byc smieszny
P.s. nie poprostu jestes gimbusem ;]
Tak mi przykro że nie spełniam Twoich oczekiwań! Sorry ale nie załapałem się na erę gimbazy, moja era to Czarnobyl. Gimbazy w planach nie było jeszcze.
Film ukazuje w jaki sposób nie należy się obchodzić z materiałami pirotechnicznymi. Niestety nikt nie odniósł obrażeń. Spróbujcie tego w domu albo gdziekolwiek indziej
Ten jest prawidłowy:
Film ukazuje w jaki sposób nie należy się obchodzić z materiałami pirotechnicznymi. Niestety nikt nie odniósł obrażeń. Spróbujcie tego w domu albo gdziekolwiek indziej
i wykrakali i ranna menda
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów