📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie pierdol już, że Polak rzucił. Koleś ma pozamiatane, przy tej ilości kamer, będzie dziwką Premier League do późnej starości.
Tam za coś takiego mają dożywotni zakaz stadionowy + chyba 10tys funtów kary nie pierdolą się z kibolami jak w Polsce. Powinniśmy brać z nich przykład.
Szkoda że w łeb nie dostał.
Cytat:
Premier League, pewnie polak rzucił
markop4321 napisał/a:
Szkoda że w łeb nie dostał.
podkreślone usuwamy i wstawiamy "Howard Webb"...
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
oglądałem program o karach w premier league i są one ogromne tak jak u nas by dostać milion zł kary a za takie coś ja bym przerwał mecz i walkowerem przegrała by drużyna z której sektoru poleciała ta raca wtedy kibice sami by rozwiązali problem. Chyba, że sędzia był by czarny to bym nawet nie przerwał gry:D
ej, właśnie... widział kto kiedy na meczach cywilizowanych krajów czarnego sędziego???
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Miał chłopak cela.
Dziwne, że tylko w Anglii są takie kary. Jakoś w Niemczech, we Włoszech, Holandii, Belgii, Serbii, Chorwacji i wielu innych krajach nie jest na trybunach lepiej niż w Polsce, ale oczywiście Polak powie, że tylko w Polsce bandyci, chuligani i bydło na stadionach bo sobie zapalą od czasu do czasu race na meczach i wywieszą transparent.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów