Chyba będą jechać na wojnę z nieumarłymi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeczytałem, że na wojnę z nieumytymi (czyt. brud-arabusami) i jakoś tak cieplej na sercu mi się zrobiło .
Stalkery jebane idą do Prypiat najebać paru turasów.
Skrzatanz12klasy napisał/a:
Chyba będą jechać na wojnę z nieumarłymi
Jakbyś czytał Metro 2033 to wiedziałbyś po co
Jak rosja to na bank padło " et spiritus sancti"
@up
Dokładniej AKS 74.
Dokładniej AKS 74.
Jawna hipokryzja. Jest jasno powiedziane - "Nie zabijaj!", a oni święcą broń
Ant1984 napisał/a:
Do Twojego postu pasuje idealnie: Hunter - Sztandar.
no to cytując klasyka: "wyjdzie biskup, pastor, rabin pobłogosławić Twój karabin, bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba, że za ojczyznę bić się trzeba"
Kto pomaga bliźniemu dostąpić łaski jest błogosławiony. Allachy ginąc w walce z niewiernymi idą prosto do raju. Oni są niewiernym walcząc z którymi Allachy będą umierać. Wynika z tego, że są święci to i narzędzia zbawienia trzeba poświęcić.
[allachy mam na myśli czeczeńców]
[allachy mam na myśli czeczeńców]
"a dziś w świecie słowem i wodą błogosławi się karabin,
żeby w imię Boga i z nim na ustach zabił, rozgrzeszył i zbawił"
feranos napisał/a:
"a dziś w świecie słowem i wodą błogosławi się karabin,
"Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin
pobłogosławić twój karabin,
bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba,
że za ojczyznę bić się trzeba"
Ant1984 napisał/a:
Nie, nie jest tak powiedziane. Jest tak przetłumaczone, a to zasadnicza różnica. W rzeczywistości przykazanie brzmi "Nie będziesz mordował/ Nie dokonasz mordu". Przez mord jest rozumiane bezpodstawne, niesprawiedliwe morderstwo z premedytacją. Ciekawostka- kara śmierci jest w Piśmie Świętym nakazana. Także dla przykładu Kościół Katolicki będąc przeciwko karze śmierci jest przeciwko Bożemu nakazowi.
Co do samego święcenia broni- trzeba mieć najebane w dekiel.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów