co za ciemnogród... ryzykować własnym zdrowiem żeby szaman pokropił jedzenie
Racja, zjeby w chooj
Jest i następny pierdolnięty na punkcie nienawiści do Katolików. Co oni ci kurwa zrobili zjebie.
Z daleka ode mnie złamasie! Czyim jestem obrońcą to chuj cię obchodzi. Jak ci kurwa pedale nie pasuje to wypierdalaj do Chin. Ufunduje ci bilet na tramwaj w jedną stronę.
JPII wybaczył swojemu zamachowcy, Jezus wybaczył tym, którzy go zabili, a Ty przez post w internecie dostajesz kurwicy i wyzywasz innych, cieśla nie byłby dumny.
Wiesz jaka jest różnica? Internet przynajmniej istnieje i można to udowodnić
Ale co się przypierdoliłeś do mnie? Udowodnij mi zatem, że Boga nie ma. A Internet widziałeś, czy tylko jakieś bity ustawione w pewnej kolejności, co do których nie można powiedzieć, że je widać.
JPII wybaczył swojemu zamachowcy, Jezus wybaczył tym, którzy go zabili, a Ty przez post w internecie dostajesz kurwicy i wyzywasz innych, cieśla nie byłby dumny.
A ja nie wybaczam i co mi kurwa zrobisz?
Wymordowali tylko dziesiątki milionów ludzi i zatrzymali rozwój świata na kilkanaście stuleci. Księża okradają całe państwa. Ogłupiają i sieją nienawiść.
Ale tak to to totalnie nic nie zrobili.
A ilu ludzi wymordowali Hitler, Stalin, Mao? Propagowali jakąś religię?
Poza wszystkim zadałem pytanie: CO konkretnie TOBIE złego zrobili Katolicy?
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Ale gównoburza w komentarzach. Zapamiętajcie - Polska będzie istnieć dopóki Kościół będzie istniał. Choć nie jestem nie wiadomo jak wierzący, do kościoła chodzę od święta to po prostu pojmuję to, że Kościół jest nam potrzebny. Nigdy w naszej historii nic nie jednoczyło i skupiało nas Polaków jak właśnie ta instytucja. Ostatnie 15 lat to nagonka na Kościół i jak widać po komentarzach przynosi ona efekt. Debili jak Wy, atakujących Kościół nie brakuje a obce wpływy tylko podsycają nienawiść wspierając jak tylko się da ataki na Kościół - filmy, książki, publikacje. A wszystko po to by Polacy odwrócili się od czegoś co nas zawsze jednoczyło i dodawało wiary. Jak to powiedział kardynał Wyszyński - gdy będą chcieli zniszczyć nasz naród zaczną od Kościła - i to właśnie się teraz dzieje. Ech szkoda pisać. I tak bezmózgowe głowy zagorzałych przeciwników Kościła nie zrozumieją...
Ja to na przykład doskonale rozumiem.. i bardzo głośno kibicuję. Czym szybciej rozpierdoli się ten skurwiały narodek imbecyli i wyborców pisu tym lepiej. Ten naród jest tak spierdolony, że czuję zażenowanie czytając historię Polski. To nawet nie jest cień ludzi którzy żyli na tej ziemi dawniej i przeminęli. Całe to spierdolone państwo powinno przeminąć razem z nimi i historia powinna się zakończyć niczym dobry film. Tymczasem karawana jedzie dalej, śmietnik europy produkuje tanią siłę roboczą a tacy jak ty myślą, że się zjednoczą pod sztandarem arcybiskupa i wypierdoli wrogów Polski w kosmos. Tyle, że gdyby rzeczywiście tak było, trzeba by wyjebać w kosmos samych Polaków. Wystarczy porozmawiać z jakimkolwiek wyborcą pisu, żeby sobie to uświadomić.
co za ciemnogród... ryzykować własnym zdrowiem żeby szaman pokropił jedzenie
dobrze że ty jesteś taki nowoczesny i miastowy zapewne - tylko lewar heh, wielu tu takich , niestety
Ale gównoburza w komentarzach. Zapamiętajcie - Polska będzie istnieć dopóki Kościół będzie istniał. Choć nie jestem nie wiadomo jak wierzący, do kościoła chodzę od święta to po prostu pojmuję to, że Kościół jest nam potrzebny. Nigdy w naszej historii nic nie jednoczyło i skupiało nas Polaków jak właśnie ta instytucja. Ostatnie 15 lat to nagonka na Kościół i jak widać po komentarzach przynosi ona efekt. Debili jak Wy, atakujących Kościół nie brakuje a obce wpływy tylko podsycają nienawiść wspierając jak tylko się da ataki na Kościół - filmy, książki, publikacje. A wszystko po to by Polacy odwrócili się od czegoś co nas zawsze jednoczyło i dodawało wiary. Jak to powiedział kardynał Wyszyński - gdy będą chcieli zniszczyć nasz naród zaczną od Kościła - i to właśnie się teraz dzieje. Ech szkoda pisać. I tak bezmózgowe głowy zagorzałych przeciwników Kościła nie zrozumieją...
idealnie to ujales
Ale gównoburza w komentarzach. Zapamiętajcie - Polska będzie istnieć dopóki Kościół będzie istniał. Choć nie jestem nie wiadomo jak wierzący, do kościoła chodzę od święta to po prostu pojmuję to, że Kościół jest nam potrzebny. Nigdy w naszej historii nic nie jednoczyło i skupiało nas Polaków jak właśnie ta instytucja. Ostatnie 15 lat to nagonka na Kościół i jak widać po komentarzach przynosi ona efekt. Debili jak Wy, atakujących Kościół nie brakuje a obce wpływy tylko podsycają nienawiść wspierając jak tylko się da ataki na Kościół - filmy, książki, publikacje. A wszystko po to by Polacy odwrócili się od czegoś co nas zawsze jednoczyło i dodawało wiary. Jak to powiedział kardynał Wyszyński - gdy będą chcieli zniszczyć nasz naród zaczną od Kościła - i to właśnie się teraz dzieje. Ech szkoda pisać. I tak bezmózgowe głowy zagorzałych przeciwników Kościła nie zrozumieją...
Do czego kościół jest nam potrzebny? Co nam konkretnie daje?? W jaki sposób kościół jednoczy Polaków i ile to jest realnie warte?
A ilu ludzi wymordowali Hitler, Stalin, Mao? Propagowali jakąś religię?
Poza wszystkim zadałem pytanie: CO konkretnie TOBIE złego zrobili Katolicy?
Próbują przejąć kontrolę nad Polską i ustanowić w niej katolski szariat.
Wieszają krzyż nad godłem.
Zapamiętajcie - Polska będzie istnieć dopóki Kościół będzie istniał.
Przed kk Polska też istniała. Bez niego też będzie istnieć. Od trzech tygodni ludzie nie chodzą do kościółka a wszyscy jakoś żyją. Okazuje się że to kościół nie może żyć bez Polaków bo nie mają kasy z kapelusza i zaczyna im brakować na wszystko.
Poczytaj sobie pajacu ile razy w historii kk zdradzał Polskę. Kościół to śmiertelny wróg Polski od zawsze.
Ile razy byłeś na zachodzie? Wiedza z autopsji czy internetu?
po h*j się wpie**alasz? wypie**alaj z ciemnogrodu do oświeconych rejonów dzikiej francji czy innej holandii tam takich scen nie obejżysz.
Jak przez pizdę z koszykiem zabraknie respiratora dla Twojej matki to zmienisz zdanie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów