📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ronoaro napisał/a:
Student wydający kasę na jakieś chujowe breloczki i inne gówno, zamiast kupić piwa? W św. Mikołaja też wierzysz?
co tam piwo wypijesz wyszczasz i tyle, nie lepiej spedzic milo czas przy najnowszym wydaniu street fightera w wersji breloczkowej?
A mnie się podoba i chuj wam w dupę. Jak ktoś ma link na jego kanał na YT, to będę wdzięczny za podanie.
Robster napisał/a:
A mnie się podoba i chuj wam w dupę. Jak ktoś ma link na jego kanał na YT, to będę wdzięczny za podanie.
z chęcią dam ci link do jego kanalu kolego
youtube.com/user/vikuserro
prosze bardzo, bardzo prosze masz 3 mozesz komus tez dac
Kryn3k napisał/a:
Nie dość, że gimbus to gruby i w dodatku pierdoli jak potłuczony.
On ma ponad 20 lat bystrzaku... -.-
Ej, pierdolcie się hejterzy. Chuj że gruby gimbus, mnie rozbawił jak cholera, zwłaszcza świeczką.
@wydrunio
ktoś tu w dzieciństwie został ciężko zgwałcony przez własnego ojca i pozbawiony humoru do końca życia
ktoś tu w dzieciństwie został ciężko zgwałcony przez własnego ojca i pozbawiony humoru do końca życia
co za cymbał
Gdybyś go chociaż znał to byś wiedział że jest on "Dorosły" ma około 21 lat (Znam go osobiście)
Wszyscy którzy srają że to gimbus i debil: sami siedzicie przed kompem i nie nagracie żadnego filmiku, a koleś ma poczucie humoru i nie boi się pokazać swojej brzydkiej twarzy
Kryn3k napisał/a:
Nie dość, że gimbus to gruby i w dodatku pierdoli jak potłuczony.
Jak już to ktoś powiedział, używanie sformułowania "gimbus" samo w sobie sprowadza cię do poziomu sraki w rynsztoku. Po 2 nazywanie kogoś kto ma 21 lat w ten sposób... po 3 - pewnie,że pierdoli jak potłuczony, ale właśnie na tym robi sobie hajs.
Na mój gust to jego starzy prowadzą jakiś stragan na bazarze, albo sklepik w małej miejscowości gdzie można zaobserwować taki asortyment wakacyjną porą. I pewnie też mieszkają na skażonym terenie, ekhm.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów