18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
BuryRabarbar 2012-08-23, 18:52 1
Ronoaro napisał/a:

Student wydający kasę na jakieś chujowe breloczki i inne gówno, zamiast kupić piwa? W św. Mikołaja też wierzysz?

co tam piwo wypijesz wyszczasz i tyle, nie lepiej spedzic milo czas przy najnowszym wydaniu street fightera w wersji breloczkowej?
Zgłoś
jorel 2012-08-23, 18:56
łopatą przez łeb i do piachu... masakra
Zgłoś
Robster 2012-08-23, 18:58
A mnie się podoba i chuj wam w dupę. Jak ktoś ma link na jego kanał na YT, to będę wdzięczny za podanie.
Zgłoś
Javen 2012-08-23, 19:00
Nazwa jego kanału to vikuserro
Zgłoś
BuryRabarbar 2012-08-23, 19:01 9
Robster napisał/a:

A mnie się podoba i chuj wam w dupę. Jak ktoś ma link na jego kanał na YT, to będę wdzięczny za podanie.

z chęcią dam ci link do jego kanalu kolego

youtube.com/user/vikuserro

prosze bardzo, bardzo prosze masz 3 mozesz komus tez dac
Zgłoś
matrix0094 2012-08-23, 19:01 2
Kryn3k napisał/a:

Nie dość, że gimbus to gruby i w dodatku pierdoli jak potłuczony.

On ma ponad 20 lat bystrzaku... -.-
Zgłoś
finkreth 2012-08-23, 19:09 7
Ej, pierdolcie się hejterzy. Chuj że gruby gimbus, mnie rozbawił jak cholera, zwłaszcza świeczką.
Zgłoś
ErmEr1908 2012-08-23, 19:22
@wydrunio
ktoś tu w dzieciństwie został ciężko zgwałcony przez własnego ojca i pozbawiony humoru do końca życia
Zgłoś
dupnięty 2012-08-23, 19:25
co za cymbał

.......................................................................!
Zgłoś
KamayPL 2012-08-23, 19:41
Kryn3k napisał/a:

Gdybyś go chociaż znał to byś wiedział że jest on "Dorosły" ma około 21 lat (Znam go osobiście)
Zgłoś
pkh 2012-08-23, 20:13
Wszyscy którzy srają że to gimbus i debil: sami siedzicie przed kompem i nie nagracie żadnego filmiku, a koleś ma poczucie humoru i nie boi się pokazać swojej brzydkiej twarzy
Zgłoś
m................i 2012-08-23, 20:16
kokofon napisał/a:

czemu ten gosc ma kwadratowa glowe ?

Za dyżo Minecrafta
Zgłoś
gosucherry 2012-08-23, 20:34
Kryn3k napisał/a:

Jak już to ktoś powiedział, używanie sformułowania "gimbus" samo w sobie sprowadza cię do poziomu sraki w rynsztoku. Po 2 nazywanie kogoś kto ma 21 lat w ten sposób... po 3 - pewnie,że pierdoli jak potłuczony, ale właśnie na tym robi sobie hajs.
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2012-08-23, 20:58
Na mój gust to jego starzy prowadzą jakiś stragan na bazarze, albo sklepik w małej miejscowości gdzie można zaobserwować taki asortyment wakacyjną porą. I pewnie też mieszkają na skażonym terenie, ekhm.

Fortes soli, fortiores una.
Zgłoś
Filo1 2012-08-23, 21:07
moment ze świeczką mnie rozbawił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów