18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Gnoyek1990 2012-08-23, 21:44 2
BuryRabarbar napisał/a:

z chęcią dam ci link do jego kanalu kolego

youtube.com/user/vikuserro

prosze bardzo, bardzo prosze masz 3 mozesz komus tez dac

Hahahah koleś masz piwo rozjabałeś mnie tym komentem 4 minuty się ryłem
Zgłoś
wydrunio 2012-08-23, 22:04 1
ErmEr1908 napisał/a:

@wydrunio
ktoś tu w dzieciństwie został ciężko zgwałcony przez własnego ojca i pozbawiony humoru do końca życia

tak? naprawdę? lubie jak śmiecie nie mające argumentów od razu wjeżdżają na rodzinę z bluzgami.

Poza tym, gardzę ludźmi których śmieszy coś takiego, tak samo jak ten zasrany niekryty krytyk, dno i wodorosty. Nagrywanie żałosnych filmików, tworzenie video-blogów i zajmowanie sie pierdołami to tylko pokazywanie jak ten ktoś czuje się osamotniony w dzisiejszym świecie z którym nie potrafi sobie dać rady. Beka w chuj
Zgłoś
Gnoyek1990 2012-08-23, 22:33
@Up

Chciałem ci dać pół piwa ale się nie da to masz całe co do pierwszej połowy się zgadzam co do istatniego zdania to juz nie za bardzo
Zgłoś
wydrunio 2012-08-23, 22:35
Gnoyek1990 napisał/a:

@Up

Chciałem ci dać pół piwa ale się nie da to masz całe co do pierwszej połowy się zgadzam co do istatniego zdania to juz nie za bardzo

w drugiej części chodziło mi o to, że są v-blogi ciekawe i pożyteczne, ale są też takie które nie powinny istnieć i to właśnie o nich jest mowa.
Zgłoś
Gnoyek1990 2012-08-23, 22:47
@Up

W takim razie całe piwo Pij zdrów
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-08-24, 2:01
Vblogi w 99% przypadków to gówno.
Filmik powyżej to gówno, zresztą widziałem kilka jego innych filmików (też na sadolu). I też gówno.

Ale moment ze świeczką był dobry, fakt
Zgłoś
Mr Dan 2012-08-24, 2:47
Proszę nie wstawiajcie go już.
Jest to Sadistic, czyli można wkurwiać, ale miejcie litość i oszczędźcie mi oglądania tego gościa...
Jego twarz nawet zanim się to włączy filmik, napawa mnie nienawiścią.

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-08-24, 8:28

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
skinskin 2012-08-24, 12:52
ten koles mnie smiertelnie przeraza.
Zgłoś
OliverSucks 2012-08-24, 14:55
On nie jest gimbusem. Ma ponad 18 lat ...
Zgłoś
solo554 2012-08-24, 16:14
piwo ode mnie za rozpierdolony mózg
Zgłoś
weerion 2012-08-24, 17:54
kurwa to jest sadistic.pl a nie pierdolameto na temat gimba albo czy on jest gruby faktem jest że jest sadystyczny aż oczy bolą jak nie chcecie oglądać to spier dalać to nie jest miejsce dla ciot

uuuuhhhh jak boli
Zgłoś
Kryn3k 2012-08-27, 9:38
weerion napisał/a:

kurwa to jest sadistic.pl a nie pierdolameto na temat gimba albo czy on jest gruby faktem jest że jest sadystyczny aż oczy bolą jak nie chcecie oglądać to spier dalać to nie jest miejsce dla ciot

Powiedział co wiedział... Jeżeli bolą cie oczy idź do lekarza okulisty.
Zgłoś
j................a 2012-08-31, 17:26
Poszedł po coś do zgaszenia tego i przyniósł dmuchnicę płucną...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów