Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wspaniały kontent. Uwielbiam Twoje wstawki są kwintesencją sadistica. Dzięki Tobie jest tak jak było 10 lat temu. Tak trzymaj a ta strona będzie jeszcze lepsza
Jeszcze trochę i do kręgosłupa się doliżesz.
Jeszcze trochę i do kręgosłupa się doliżesz.
Sarkazm, mówi Ci to coś? Jak pisałem, że halcostam dodaje gówno to leciał po 30 min ban na miesiąc
Wspaniały kontent. Uwielbiam Twoje wstawki są kwintesencją sadistica. Dzięki Tobie jest tak jak było 10 lat temu. Tak trzymaj a ta strona będzie jeszcze lepsza
Zgadzam się. Przyjemnie się oglądało. Daję piwko autorowi.
Zgadzam się. Przyjemnie się oglądało. Daję piwko autorowi.
Ehh.... Przyjemnie to posiedzieć przy piwie ze znajomymi a wstawki tego człowieka można porównać do kebsa ostrego na drugi dzień i wpierdolenie tego co wysrasz raz jeszcze i raz jeszcze. Taka to przyjemność ale teraz na tej stronie nikt nie rozumie sarkazmu.
BTW, co Cie zaciekawilo w tym "filmie" jak krowa biega? To w sumie nie dziwię się, że Ci się podobało jak Twój poziom jest równy poziomowi Holandii w stosunku do morza.
Ehh.... Przyjemnie to posiedzieć przy piwie ze znajomymi a wstawki tego człowieka można porównać do kebsa ostrego na drugi dzień i wpie**olenie tego co wysrasz raz jeszcze i raz jeszcze. Taka to przyjemność ale teraz na tej stronie nikt nie rozumie sarkazmu. .
Ty nie rozumiesz sarkazmu wobec twojego postu. Po całym dniu w robocie chcę sobie coś lekkiego obejrzeć na odstresowanie, więc nie wchodź mi w drogę. Nie każdego rajcuje dział hard.
Ty nie rozumiesz sarkazmu wobec twojego postu. Po całym dniu w robocie chcę sobie coś lekkiego obejrzeć na odstresowanie, więc nie wchodź mi w drogę. Nie każdego rajcuje dział hard.
To idz na YouTube Kids i będziesz miał lekki materiał. Ten osobnik udostępnia poucinane, bardzo często bez kontekstu, chujowe i słabe nagrania. Widać różnicę jak na dłoni w jakości udostępnianego materiału....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów