Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ghark napisał/a:
A gdzie Ty tu jednokierunkową widzisz? Przecież lewym pasem auta w drugą stronę jada
A gdzie ja o jednokierunkowej pisałem? O jednej sytuacji już tu pisałem, omijałem stojący autobus i wylazł mi gówniak. Ta druga to: gdy jeździłem do pracy, w jednym miejscu o konkretnej godzinie tworzył się spory korek. Omijałem go na 3 sposoby: chodnikiem po prawej stronie, "pod prąd", lub chodnikiem po lewej stronie. Jechałem wtedy "pod prąd" i wylazła kobita. Chciała dzwonić po policję, ale jej wytłumaczyłem, że nie było tam przejścia dla pieszych i jeszcze jej przyjebią mandat.
I wyszło szydło z wora, że motylek w dupie ma dwa nicki
Swoją drogą, baba popatrzyła zgodnie z wewnętrznym imperatywem, który brzmi: spójrz w lewo, więc spojrzała... w prawo
A gdzie ja o jednokierunkowej pisałem? O jednej sytuacji już tu pisałem, omijałem stojący autobus i wylazł mi gówniak. Ta druga to: gdy jeździłem do pracy, w jednym miejscu o konkretnej godzinie tworzył się spory korek. Omijałem go na 3 sposoby: chodnikiem po prawej stronie, "pod prąd", lub chodnikiem po lewej stronie. Jechałem wtedy "pod prąd" i wylazła kobita. Chciała dzwonić po policję, ale jej wytłumaczyłem, że nie było tam przejścia dla pieszych i jeszcze jej przyjebią mandat.
Ale z ciebie dzban leśny
Baba to akurat patrzyła w prawidłową stronę tylko kierowca debil...
Debilem jest nie ten kto popełni błąd, tylko ten który nie użyje mózgu w swoim interesie i bezpieczeństwie.
I wyszło szydło z wora, że motylek w dupie ma dwa nicki
No niby jaki, geniuszu? Jakiemuś użytkownikowi wyszedł błąd przy cytowaniu, a ruSSkiemu darkowi już się paranoja załączyła.
Ale z ciebie dzban leśny
Bo co? Mam stać jak jakiś ćwok?
...Omijałem go na 3 sposoby: chodnikiem po prawej stronie, "pod prąd", lub chodnikiem po lewej stronie. Jechałem wtedy "pod prąd" i wylazła kobita. Chciała dzwonić po policję, ale jej wytłumaczyłem, że nie było tam przejścia dla pieszych i jeszcze jej przyjebią mandat.
... Bo co? Mam stać jak jakiś ćwok?
Jesteś debilem. W dodatki niebezpiecznym.
Za Wiki.
Debilizm.
"Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie, dawniej debilizm – nazwa niestosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12 roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań.
Osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie, nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Życie rodzinne przebiega bez trudności. W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych, ze względu na atmosferę otoczenia i stosunek innych.
Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ. Do 14 roku życia brak różnic rozwojowych.
IQ w skali Wechslera: 55–69."
szła przez trzypasmową jezdnię która ma ruch dwukierunkowy, przy czym kierunek w którym jadą widoczne pojazdy miał dwa pasy. . nie doszła jeszcze do końca pierwszego pasa, więc bardziej powinna się interesować tym co jest po lewej
W dodatki niebezpiecznym.
Za Wiki.
Debilizm.
"Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie, dawniej debilizm – nazwa niestosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12 roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań.
Osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie, nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Życie rodzinne przebiega bez trudności. W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych, ze względu na atmosferę otoczenia i stosunek innych.
Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ. Do 14 roku życia brak różnic rozwojowych.
IQ w skali Wechslera: 55–69."
Czy to jes... Czy to jest coś poważnego?
Czy to jes... Czy to jest coś poważnego?
Z mojego punktu widzenia tak.
Z twojego ... i tak masz na to wyjebane.A to już zaczyna być problem społeczny.
Kolejny cymbał, co woli mieć rację, niż całe kości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów