📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyEdek napisał/a:
No i się przejechał w sumie.
Po nim motorniczy...
Tylne koło zrobiło najazd na pusty łeb. Szkoda, że nie widać...
Co nikt nie zatrybił że ziomeczka im przemieniło?
swieta krowa? przeciez po pasach szedl xd
Beka_XD napisał/a:
Po nim motorniczy...
Tylne koło zrobiło najazd na pusty łeb. Szkoda, że nie widać...
Nie do końca jestem przekonany, że autobusem motorniczy kieruje. Może tramwajem/trolejbusem. Proszę o wypowiedz eksperta. Tylko nie djpizda bo na podlasjjju nie ma tramwajów, co dopiero trolejbusów.
baronturbina napisał/a:
Nie do końca jestem przekonany, że autobusem motorniczy kieruje. Może tramwajem/trolejbusem. Proszę o wypowiedz eksperta. Tylko nie djpizda bo na podlasjjju nie ma tramwajów, co dopiero trolejbusów.
Kierowca autobusu to raczej szofer, a motorniczy to "kierowca" tramwaju.
Voldmar napisał/a:
Kierowca autobusu to raczej szofer, a motorniczy to "kierowca" tramwaju.
Taaa serio? Dzięki choć nie spodziewałem się takiej odpowiedzi.
Noktowizor napisał/a:
Mimo wszystko nim go rozjechał bus to troszkę zboczył z pasów.
Noktowizor napisał/a:
Po jakich kurwa pasach? Pasy to on zostawił 3 metry za soba, szedl tam po ulicy jak pierdolony turysta ktory zboczył ze szlaku. Nawet sie jebany nie rozgladal czy cos jedzie.
35i napisał/a:
Grunt, że miał pierwszeństwo, a grunt to gleba, gleba to ziemia.
ziemia to matka, matka to anioł, anioł to stróż, stróż to dozorca a dozorca to gospodarz
oj tam mógł się śpieszyć,, bądźmy wyrozumiali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów