📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
fascynujące, może było by zabawne gdyby nie fakt że prawie każdy w Meksyku ma na imię Jesus.
haha ;d jesteś jedną z nielicznych ludzi oglądających napisy po filmie.
Siemka nie mam nic do gadania. to pa
Sory ale kim jestes zeby mowic kto ma stad wypierdalac? Sam wypierdalaj w polprzysiadach.
RastaSoldat napisał/a:
haha ;d jesteś jedną z nielicznych ludzi oglądających napisy po filmie.
Ja oglądałem tylko przy "Johnny got his gun" ale to dlatego że byłem pod takim wrażeniem, że nie wiedziałem kiedy film się skończył.
Szejdziur napisał/a:
Sory ale kim jestes zeby mowic kto ma stad wypierdalac? Sam wypierdalaj w polprzysiadach.
a Ty kurwa kim jesteś, żeby w ogóle się tu odzywać? 0 tematów, 3 posty i kozaczy...
To dobry pomysł, zostawmy już w spokoju murzynów, niech sobie hasają po drzewach i KFC, a my pośmiejemy się z chrześcijan
@up
Właśnie strzeliłeś sobie samobója. Bo chrześcijanami jesteśmy wszyscy (każdy z was na pewno był ochrzczony), a aktu apostazji raczej nikt się nie podjął. Więc wszyscy mamy równie przejebane
Właśnie strzeliłeś sobie samobója. Bo chrześcijanami jesteśmy wszyscy (każdy z was na pewno był ochrzczony), a aktu apostazji raczej nikt się nie podjął. Więc wszyscy mamy równie przejebane
@up
no w sumie racja hehe Ale planuję sobie sprawić na 18 urodzinki taki akt apostazji ;]
no w sumie racja hehe Ale planuję sobie sprawić na 18 urodzinki taki akt apostazji ;]
@up ale fajnie!
D19 napisał/a:
a Ty kurwa kim jesteś, żeby w ogóle się tu odzywać? 0 tematów, 3 posty i kozaczy...
od czegoś trzeba zacząć
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów