jedynym plusem tego corocznego teatrzyku to czas wolny... można się beztrosko nakurwić w gronie najbliższych przyjaciół.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
jedynym plusem tego corocznego teatrzyku to czas wolny... można się beztrosko nakurwić w gronie najbliższych przyjaciół.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Święta są w pytę, czas radości i uśmiechu, w którym drastycznie skacze współczynnik samobójstw.
Hehehe. Ja tu do was z sercem na ręku, a wy jak zwykle po katolicku z kamieniem... taka wiara. bez humoru, bez honoru. co zrobić.
MichasQ napisał/a:
@Fatum93
To moze kurwa czesciej idz do babuni i dziadka i daj im prezent? Tak bez okazji? Co Ty na to?
A skąd ty możesz kurwa wiedzieć czy nie odwiedzam ich często. W wróżbitę Macieja się bawisz ??
a pozabijacie się w imię boga kurwa debile.
w patologicznej rodzinie to może i chujowy okres
ale z normalną rodziną i przyjaciółmi jest fajnie i przyjemnie.
dzieciństwo też musieliście mieć zjebane.. dzięki temu tak tu fajnie na sadolu
Zdrowych i wesołych Wam życzę
ale z normalną rodziną i przyjaciółmi jest fajnie i przyjemnie.
dzieciństwo też musieliście mieć zjebane.. dzięki temu tak tu fajnie na sadolu
Zdrowych i wesołych Wam życzę
Ciężko wam o oświeceni usiąść do stołu na koniec roku i się pogodzić albo zobaczyć raz na ten zapyziały rok z rodziną? ąż tak tą nowoczesnością jesteście już wypłukani że twierdzicie że nikogo nie potrzebujecie? Za dobrze wam gównażero w dupę jebana z uśmiechem przez polityków, najgorszego wam na te święta życzę żebyście się może w końcu ocknęli (pobożne życzenia). A jak się nie podoba to wypierdalać na magazyn do roboty tam na święta zawsze podwyższone stawki więc powinno wam lewusy pasować.
Mortalisrox, a żebyś się zesrał w trumnie. szczerze ci tego życzę ty gamoniu.
Szpuntel napisał/a:
I rzekł Pan z krzyża do Tomasza:
- Widzę stąd twoją chate.
Kod:
Obok krzyża Jezusowego stały: Matka Jego i siostra Matki Jego, Maria, żona Kleofasa, i Maria Magdalena. Kiedy więc Jezus ujrzał Matkę i stojącego obok Niej ucznia, którego miłował, rzekł do Matki: Niewiasto, oto syn Twój. Następnie rzekł do ucznia: Oto Matka twoja. I od tej godziny uczeń wziął Ją do siebie” (J 19,25-27
chodzi tu o św. Jana Apostoła
a św. Tomasz to nie wierzył ze Jezus Zmartwychwstał i miał wkładać palce w rany Jezusa....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów