jedynym plusem tego corocznego teatrzyku to czas wolny... można się beztrosko nakurwić w gronie najbliższych przyjaciół.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
jedynym plusem tego corocznego teatrzyku to czas wolny... można się beztrosko nakurwić w gronie najbliższych przyjaciół.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
... a po świętach jak przystało na gorliwych kaczystowskich wyznawców bozi i Karolka skakać sobie będą do gardeł jak dawniej...
pierdolicie, święta są zajebiste ^^
Święta są fajne, nawpierdalam się karpia a na drugi dzień będę leżał brzuchem do góry.
Jak wam święta przeszkadzają to po chuj świętujecie.Zapierdalać do roboty .
Mi nie przeszkadzają. A i tak będę zapierdalał. Rodziny nie odwiedzę, bo urok ciągłego systemu pracy. Np teraz mam weekend od poniedziałku do środy.
najbardziej co wkurwia jest to że w święta są sklepy pozamykane i nie kupi się fantów za kase która się dostało w wigilie
Maderfakermen napisał/a:
można się beztrosko nakurwić w gronie najbliższych przyjaciół.
Chlanie plenerowe w pasterkę - coś pięknego
Maderfakermen napisał/a:
jedynym plusem tego corocznego teatrzyku to czas wolny
Skończy się szkoła, skończy się wolne.
toranaga7 napisał/a:
... a po świętach jak przystało na gorliwych kaczystowskich wyznawców bozi i Karolka skakać sobie będą do gardeł jak dawniej...
No i jakby było mało to w święta na tvn nie będzie "Na wspólnej", na szczęście faktów nie ruszają, bo bym nie wiedział co sądzić o sytuacji politycznej w kraju
W chuju to mam w co wierzysz, możesz być ateistą, żydem albo kurwa wierzyć w krowę na łyżwach, ale ja się nie czepiam w co wierzysz, więc ty kurwa też się nie czepiaj i nie śmiej z mojej religii. Przeszkadzają ci święta, spoko nie obchodzi mnie to ale zostaw to kurwa dla siebie a nie chwalisz się czy co ? czy może tylko na piwa liczysz ?? Na bank jesteś jedną z tych osób co pierdoli o świętach, a razem z rodzicami siedzisz grzecznie kurwa przy stole. Jeżeli dla ciebie to gówno to nie bierz prezentów od innych i sam nikomu nie dawaj, nie siedź przy stole wigilijnym, nie odwiedzaj swojej rodziny, dziadków, wujków, kogokolwiek tylko idź i napierdalaj w GTA. Ale na bank tak jest, że święta obchodzisz normalnie a tylko tutaj pierdolisz takie głupoty. Mówisz, że to najbardziej wkurwiający moment w roku no nie wiem, mi jest miło kiedy mogę iść do swojej babci i dziadka dać im prezent posiedzieć przy stolę i porozmawiać, ale jeżeli dla ciebie takie coś jest wkurwiające noto spoko. Wesołych Świąt (nie dotyczy to ciebie bo przecież nie lubisz świąt)
Tradyt napisał/a:
Jak wam święta przeszkadzają to po chuj świętujecie.Zapierdalać do roboty .
długo nad tym myślałeś?
popierdolony ustrój nakazuje szefostwu zamykać na takie okazje firme....!
@ Tradyt
Tak by było najlepiej, niestety wszystko pozamykane. Jak tylko dojde do wadźy skończy sie taka granda.
Tak by było najlepiej, niestety wszystko pozamykane. Jak tylko dojde do wadźy skończy sie taka granda.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
I widzicie cwele - świąt nie lubicie bo macie rozjebane rodzinki, gdzie każdy każdego wkurwia i każda rozmowa kończy się kłótnią. Oczywiście to nie Wasza wina bo to pozostali członkowie rodziny są tacy zjebani :O nie wy!
A ja powiadam ruszcie swoje tłuste dupy pogadajcie z rodzinką bez kurwy na twarzy, zróbcie sałatkę albo inny bufet (chociażby z wykopu) usmażcie pączki czy ki chuj, pomóżcie przy sprzątaniu albo chociaż śmieci wynieście! Jak nie macie bardzo zjebanej rodziny to jest szansa na ZAJEBISTE ŚWIĘTA w miłej atmosferze!
ps. mała podpowiedź: jak przyjdziesz na wigilię nadupcony to choćbyś nie wiem ile pączków usmażył to ni chuja nic Ci to nie da...
A ja powiadam ruszcie swoje tłuste dupy pogadajcie z rodzinką bez kurwy na twarzy, zróbcie sałatkę albo inny bufet (chociażby z wykopu) usmażcie pączki czy ki chuj, pomóżcie przy sprzątaniu albo chociaż śmieci wynieście! Jak nie macie bardzo zjebanej rodziny to jest szansa na ZAJEBISTE ŚWIĘTA w miłej atmosferze!
ps. mała podpowiedź: jak przyjdziesz na wigilię nadupcony to choćbyś nie wiem ile pączków usmażył to ni chuja nic Ci to nie da...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów