Hojny Mikołaj przybył z prezentami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hojny, ziomuś, popraw błęda
A dobrze, że jebią brudasów. Te wszystkie Palestyny, Afganistany i inne gówna to wylęgarnie terrorystów. I nie płaczcie nad losem 3-letniej dziewczynki, która zginęła w bombardowaniu, bo jej własny ojciec by jej założył kamizelkę z materiałami wybuchowymi i kazałby się wysadzić w środku izraelskiego miasta albo wydałby ją za mąż jakiemuś grzybowi, który by ją regularnie bił i brutalnie ruchał, bo tak im prawo i religia pozwala. To nie są ludzie.
A dobrze, że jebią brudasów. Te wszystkie Palestyny, Afganistany i inne gówna to wylęgarnie terrorystów. I nie płaczcie nad losem 3-letniej dziewczynki, która zginęła w bombardowaniu, bo jej własny ojciec by jej założył kamizelkę z materiałami wybuchowymi i kazałby się wysadzić w środku izraelskiego miasta albo wydałby ją za mąż jakiemuś grzybowi, który by ją regularnie bił i brutalnie ruchał, bo tak im prawo i religia pozwala. To nie są ludzie.
Poprawione, dzięki.
miodkowi niepotrzebnie ciśnienie na święta podniosłem
miodkowi niepotrzebnie ciśnienie na święta podniosłem
Kurwa za każdym razem jak bombardują jakieś miasto na bliskim wschodzie to giną prawie wyłącznie dzieciaki. Co oni do ciula pana okładają nimi budynki jako osłony przeciwrakietowe?
Armia Izraela wycofa wkrótce pociski dymne zawierające biały fosfor. Ich użycie w trakcie operacji "Płynny ołów" w Strefie Gazy na przełomie 2008 i 2009 r. przeciwko palestyńskiemu ugrupowaniu Hamas było krytykowane przez wspólnotę międzynarodową.
Biały fosfor jest substancją zapalającą i silnie żrącą. Płonąc, wydziela dużą ilość dymu i rozgrzewa się do 1300 stopni Celsjusza. Uszkadza wątrobę, serce i naczynia. Według konwencji genewskiej nie może być stosowany na terenach zaludnionych, lecz w ograniczonych ilościach wyłącznie jako zasłona dymna czy oświetlenie. W większych ilościach wręcz spala ciało. Dawka śmiertelna wynosi 0,1 grama.
Biały fosfor używany był w obu wojnach światowych, a także przez USA w Iraku. Izraelska armia pociskami z białym fosforem ostrzeliwała pozycje bojowników Hezbollahu w wojnie 2006 r. w Libanie.
Biały fosfor jest substancją zapalającą i silnie żrącą. Płonąc, wydziela dużą ilość dymu i rozgrzewa się do 1300 stopni Celsjusza. Uszkadza wątrobę, serce i naczynia. Według konwencji genewskiej nie może być stosowany na terenach zaludnionych, lecz w ograniczonych ilościach wyłącznie jako zasłona dymna czy oświetlenie. W większych ilościach wręcz spala ciało. Dawka śmiertelna wynosi 0,1 grama.
Biały fosfor używany był w obu wojnach światowych, a także przez USA w Iraku. Izraelska armia pociskami z białym fosforem ostrzeliwała pozycje bojowników Hezbollahu w wojnie 2006 r. w Libanie.
Zmieść z powierzchni ziemi wszystkie kraje Islamskie. Zbyt piękne aby było prawdziwe.
Nie jestem pro pisowski czy pro PO czy też przeciwko ale czy Logo na tej stronie nie wygląda złudnie do stylu w jakim jest Polska w logo PO?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów