Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
>>Odnoszę wrażenie, że to zostało zakupione z funduszy pochodzących od reporterów<<. Taka zanęta na dobre ujęcie stereotypu Polaka. Patrzcie ilu tam ludzi. A i tak cała uwaga zwrócona zostanie w stronę stada bezmyślnych chamów. Szkoda. Mery kurwa Krysmes w tym jebanym dzikim kraju.
Legenda:
>>ironia<<
Wyjasnic ci dlaczego to nie jest manipulacja? To, że uwaga na chamów? Wyjaśnię na przykładzie. Masz basen czystej, zdrowej wody. Jeśli zesram ci się tam jednym jedynym bobkiem, to już cała ta woda będzie do wyjebania. A nie tylko bobek. Zrozumiałeś?
mam 23 lata, kupiłem za swoje zarobione już w chuj rzeczy, utrzymuje młodsze rodzeństwo z własnych pieniędzy ale nigdy nie będę tak pazerny żeby zajebać ze stołu wodę chyba że na kaca to spytam się czy mogę, a tych z filmiku ręce na stół i ujebać przy łokciach żeby się nauczyli
@schody
tu nie chodzi o 12 potraw tylko zwykły skromny poczęstunek, normalny człowiek złapał by tą mandarynkę, spokojnie obrał i zjadł słuchając kolędy, gdyby chciał to kubeczek i sobie nalać tego zbyszka ale widać tam zleciało się bydło i wolą wpaść i zajebać dla siebie ile się da niż podzielić z innymi mieszkańcami
Nie sądźcie innych jesli sami nie chcecie być sądzeni:)
Zdrowych i Wesołych Świąt
mam 23 lata, kupiłem za swoje zarobione już w chuj rzeczy, utrzymuje młodsze rodzeństwo z własnych pieniędzy ale nigdy nie będę tak pazerny żeby zajebać ze stołu wodę chyba że na kaca to spytam się czy mogę, a tych z filmiku ręce na stół i ujebać przy łokciach żeby się nauczyli
Jak możesz być pazerny czy coś skoro sam stwierdziłeś że swoje zarabiasz...?
tu nie chodzi o 12 potraw tylko zwykły skromny poczęstunek, normalny człowiek złapał by tą mandarynkę, spokojnie obrał i zjadł słuchając kolędy, gdyby chciał to kubeczek i sobie nalać tego zbyszka ale widać tam zleciało się bydło i wolą wpaść i zajebać dla siebie ile się da niż podzielić z innymi mieszkańcami
Jak ci tam pragnę przypomnieć byś kurwa ruszył tym tępym łbem i spojrzał jak są ubrani... To że ty lubisz organizować sobie siedzisko przy -10oC i jeść aż ci dupa i palce odmarzną to nie znaczy że inni też...
Kiedyś w wakacje pracowałem przy imprezach okolicznościowych i po jednym z wesel znaleźli się państwo, którzy odjeżdżając z uroczystości to nawet keczup do plastykowych woreczków kurwa lali albo roztopiony w słońcu smalec. Kurwa, żenada na maksa...
Nie chcę ci nic mówić ale jak się za coś zapłaciło to ma się prawo to ze sobą zabrać nawet do ostatniej molekuły w danej potrawie.
Wg. mnie żenujące jest to że ktoś kurwa nie potrafi zabrać co jego bo to jest "nie dżezi i wszystkie laski zauważą żem nie spoko, kul ziomek a ziomki zauwazą żem nie luz"...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów