18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
torro 2012-12-19, 8:14 2
Wiadomo-Polska. Stan umysłu...
Zgłoś
orz1 2012-12-19, 8:18 5
To takie POLSKIE , jest to muszę zajebać, a jak by się nie dało zajebać to wypiję na miejscu 4litry na raz, a czemu? Bo KURWA za DARMO
Zgłoś
rockface123 2012-12-19, 8:22
Przepraszam, Czy jest tu jakiś pierdolony w odbyt patriota?! pewnie na filmie był jakiś

dlatego nienawidzę tego kraju może i ładny krajobrazowo jeśli chodzi o nature ale jak polska to tylko wsie miasta to jedno wielkie gówno otoczone patologią,pazernością i szatan wie czym jeszcze
Zgłoś
orz1 2012-12-19, 8:22 3
To takie POLSKIE , jest to muszę zajebać, a jak by się nie dało zajebać to wypiję na miejscu 4litry na raz, a czemu? Bo KURWA za DARMO
Zgłoś
medebor 2012-12-19, 8:28
żal patrzeć.
Zgłoś
k................i 2012-12-19, 8:38 3
Już nie mówcie, że ta kobita podpieprzająca Polo Colę na samym początku ma źle i biednie.
Zgłoś
masabitumiczna 2012-12-19, 8:41 10
"przyszli znaleźli"
Zgłoś
k................i 2012-12-19, 8:45 5
A tak wyglądał zastawiony stół:
Zgłoś
Krak 2012-12-19, 8:58

Gdziekolwiek nie wystawiasz tam zawsze zabiorą. Tyczy to się wszystkich ludzi. Wystarczy popatrzeć nie tylko ten stół.
Prawda jest taka, że łupy smakują najlepiej
A jak nie łupy to yuma.
Zgłoś
T-Will 2012-12-19, 9:04
Ja bym tam pierdolnąl bombę pod tym stołem, nie ma miejsca dla takich ludzi na tym świecie.
Zgłoś
suchysongoful 2012-12-19, 9:16
RADOM - miasto twojej szansy. 24 % bezrobocia - co się dziwicie
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-12-19, 9:17 5
Podjeb picie dla Jezusa.
Zgłoś
norbi1988 2012-12-19, 9:22
Najwięcej kradną Ci co mają najwięcej...
Zgłoś
pinio09 2012-12-19, 9:32 1
A to idioci nie jest po prostu do wzięcia? Widzicie gdzieś jakieś szklanki, talerze lub cokolwiek żeby na ten chleb dać? Może rodzaj takiej zapomogi w duchu Świąt? Chuj wie, różne mają pomysły i pewnie jeszcze chcieli przy okazji miasto wypromować.
Kurwa od razu wielcy możni się bulwersują... "Jak tak do chuja pana można?!", "Co za bydło!" Trochę pomyśleć by można, ale kurwa nie lepiej zjebać wszystkich z błotem, bo pokażę jaki to jestem zajebisty i jaki to mam sztywny kręgosłup moralny. Ja już kurwa widzę jak połowa z Was zapierdala z głupim uśmiechem na jeszcze głupszej mordzie po to zbyszko...
Zgłoś
J................� 2012-12-19, 9:35 2
Aż mi się przykro zrobiło, jak przeczytałem te komentarze, szkalujące naszych rodaków i nasz naród. Bo to jest przykre.
Nikomu nie życzę życia w nędzy i ubóstwie, a niestety, wielu Polaków tak dzisiaj żyje. Niejednokrotnie piją zwykłą kranówę, przegotowaną w zardzewiały czajniku na kuchence w której pali się węglem. Taka oranżada to po prostu dla niektórych luksus.
Wiadomo, może mogli zrobić więcej w przeszłości, by teraz nie biedować, ale czasem istnieją taki sploty nieszczęśliwych wypadków, że nie poradzisz i musisz wegetować.
Sam bym nie wziął, bo mnie stać. Ale nie oceniam ten ludzi przez ten pryzmat.

Mam pytanie do ludzi, którzy ich tak besztają - wasze to były Zbyszki? Przez was zakupione, za wasze pieniądze? Sprzątnęły wam te osoby sprzed nosa?
Oceniajcie dopiero wtedy, kiedy zdarzy się wam znaleźć w bardzo złej sytuacji materialnej. Nie oceniajcie bliźniego, bo może ma swoje powody.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem