📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przy dalszym panowaniu naszego rządu wychodzi na to że jak nie ukradniesz to nie przeżyjesz.
Ale nie dziwi mnie zachowanie tych bab..."Panie przecie to za darmo, bierz albo ja wezmę" tak by powiedziała.
Mam przykład: Wczoraj wystawiłem na prośbę kolegi tablicy jego xboxa 360 za 400zł
W zestawie było wszystko plus Gratisy!!!
Dodatkowe słuchawki
dysk 250Gb
50 gier
Oto efekt 10 minutowego pobytu towaru na tablicy
-78 wyświetleń
-43 wiadomości (napisałem w ogłoszeniu "dzwonić tylko na podany numer tel")
-telefony się urywały
-nikt nie proponował ani zamiany ani niższej ceny
-jeden klient już był pod blokiem i napierdalał domofonem
Jaki wniosek ?
xbox 360 nowy kosztuje 560 zł ma 24 miesiące gwarancji
oczywiście lepiej mieć gwarancję za 160 zł droższą cenę
ale jak polak widzi słowo "Gratis" to aż nim telepie
Dlatego jak chcecie coś szybko sprzedać np auto wpiszcie "Sprzedam kierownicę do toyoty avensis cena 50 000 plus auto gratis" Pójdzie jak świerze bułeczki
Ale nie dziwi mnie zachowanie tych bab..."Panie przecie to za darmo, bierz albo ja wezmę" tak by powiedziała.
Mam przykład: Wczoraj wystawiłem na prośbę kolegi tablicy jego xboxa 360 za 400zł
W zestawie było wszystko plus Gratisy!!!
Dodatkowe słuchawki
dysk 250Gb
50 gier
Oto efekt 10 minutowego pobytu towaru na tablicy
-78 wyświetleń
-43 wiadomości (napisałem w ogłoszeniu "dzwonić tylko na podany numer tel")
-telefony się urywały
-nikt nie proponował ani zamiany ani niższej ceny
-jeden klient już był pod blokiem i napierdalał domofonem
Jaki wniosek ?
xbox 360 nowy kosztuje 560 zł ma 24 miesiące gwarancji
oczywiście lepiej mieć gwarancję za 160 zł droższą cenę
ale jak polak widzi słowo "Gratis" to aż nim telepie
Dlatego jak chcecie coś szybko sprzedać np auto wpiszcie "Sprzedam kierownicę do toyoty avensis cena 50 000 plus auto gratis" Pójdzie jak świerze bułeczki
Czytając wasze komentarze, widzę że co nie którzy tłumaczą to biedą, że ich nie stać z emerytury/renty itd. Według mnie to nie prawda. Większość z nich bierze bo " ZA DARMO" Tak jest w przypadku tych wszystkich prezentacji które są organizowane zazwyczaj dla osób starszych. Firma chce sprzedać jakiś produkt a żeby zachęcić ludzi do przyjścia to napiszą w zaproszeniu że prezent jest... Ludzie od razu lecą bo "ZA DARMO". Zazwyczaj jest to jakiś badziew wart nie więcej jak 5 zł. Wiem to po przykładzie mojej babci, normalnie by nie poszła na prezentacje ale że jest upominek to pójdzie hahah.... smutne, ale taki jest schemat myślenia co niektórych.
Poznaniacy...
Jest to wigilia w moim (wstyd mi) rodzinnym Radomiu.. Tak jest co roku.
W większości staruchy. Nauczyli się za komuny kraść a teraz mówią, że młodzież niewychowana bo miejsca nie ustąpi w autobusie.. Żenada
W większości staruchy. Nauczyli się za komuny kraść a teraz mówią, że młodzież niewychowana bo miejsca nie ustąpi w autobusie.. Żenada
Jest To W Radomiu Na Wigilii A Te Napoje Chleby Itp Były Po TO Że Obok Stały Kuchnie Polowe Żeby Zjeść Sobie Jakaś Zupe tymi napojami to przepić i chlebem przegryźć ale chamstwo z radomia pokazało jak sie bawi wstyd mi teraz za to miasto ...
Stara zasada. Bierz ile wlezie, bo nikt za darmo nic ci nie da. Jakby w Polsce dało się godnie żyć za uczciwą pracę to nie trzeba by kombinować.
hahaha sarmackie obyczaje
Do wszystkich co bronią tych ludzi z filmiku "bo to bieda, bo rząd oszukuje" itp. - skoro to jest masowa impreza i ktoś to wystawił na wspólny stół, to każdy powinien korzystać, dzielić się... a tu wyszła na wierzch zwyczajna pazerność: "Stoi za darmo więc schowam do torby". Po prostu tracę wiarę w ludzi jak widzę coś takiego...
i ktos powinien do mikrofonu powiedzieć " razem z organizatorami mamy wrażenie ze co niektorzy z szopki uciekli" bydło kurwa bydło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów