18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tigerqaz 2012-12-19, 9:46 3
Przy dalszym panowaniu naszego rządu wychodzi na to że jak nie ukradniesz to nie przeżyjesz.
Ale nie dziwi mnie zachowanie tych bab..."Panie przecie to za darmo, bierz albo ja wezmę" tak by powiedziała.
Mam przykład: Wczoraj wystawiłem na prośbę kolegi tablicy jego xboxa 360 za 400zł
W zestawie było wszystko plus Gratisy!!!
Dodatkowe słuchawki
dysk 250Gb
50 gier

Oto efekt 10 minutowego pobytu towaru na tablicy
-78 wyświetleń
-43 wiadomości (napisałem w ogłoszeniu "dzwonić tylko na podany numer tel")
-telefony się urywały
-nikt nie proponował ani zamiany ani niższej ceny
-jeden klient już był pod blokiem i napierdalał domofonem

Jaki wniosek ?

xbox 360 nowy kosztuje 560 zł ma 24 miesiące gwarancji
oczywiście lepiej mieć gwarancję za 160 zł droższą cenę
ale jak polak widzi słowo "Gratis" to aż nim telepie
Dlatego jak chcecie coś szybko sprzedać np auto wpiszcie "Sprzedam kierownicę do toyoty avensis cena 50 000 plus auto gratis" Pójdzie jak świerze bułeczki
Zgłoś
piwko6 2012-12-19, 9:47 5
Czytając wasze komentarze, widzę że co nie którzy tłumaczą to biedą, że ich nie stać z emerytury/renty itd. Według mnie to nie prawda. Większość z nich bierze bo " ZA DARMO" Tak jest w przypadku tych wszystkich prezentacji które są organizowane zazwyczaj dla osób starszych. Firma chce sprzedać jakiś produkt a żeby zachęcić ludzi do przyjścia to napiszą w zaproszeniu że prezent jest... Ludzie od razu lecą bo "ZA DARMO". Zazwyczaj jest to jakiś badziew wart nie więcej jak 5 zł. Wiem to po przykładzie mojej babci, normalnie by nie poszła na prezentacje ale że jest upominek to pójdzie hahah.... smutne, ale taki jest schemat myślenia co niektórych.
Zgłoś
Elyk 2012-12-19, 9:52 1
Wstyd się przyznawać ze mieszka się w tym mieście ...
Zgłoś
joystik1337 2012-12-19, 10:16
Poznaniacy...
Zgłoś
Trollu 2012-12-19, 10:26 8
Jest to wigilia w moim (wstyd mi) rodzinnym Radomiu.. Tak jest co roku.
W większości staruchy. Nauczyli się za komuny kraść a teraz mówią, że młodzież niewychowana bo miejsca nie ustąpi w autobusie.. Żenada
Zgłoś
asdator 2012-12-19, 10:47 2
skurwysyny
Zgłoś
i................2 2012-12-19, 10:53 3
Jest To W Radomiu Na Wigilii A Te Napoje Chleby Itp Były Po TO Że Obok Stały Kuchnie Polowe Żeby Zjeść Sobie Jakaś Zupe tymi napojami to przepić i chlebem przegryźć ale chamstwo z radomia pokazało jak sie bawi wstyd mi teraz za to miasto ...
Zgłoś
ujemuje 2012-12-19, 11:13
Dokladnie. To z Radomia. Co roku to samo sie dzieje.
Zgłoś
raper900 2012-12-19, 11:13
Stara zasada. Bierz ile wlezie, bo nikt za darmo nic ci nie da. Jakby w Polsce dało się godnie żyć za uczciwą pracę to nie trzeba by kombinować.
Zgłoś
wormarder 2012-12-19, 11:19
"nie ma już nic?"
Zgłoś
s................k 2012-12-19, 11:25
hahaha sarmackie obyczaje
Zgłoś
mroz 2012-12-19, 12:13
@kaspersky16. Tylko kurwa nie jebane "oglądnąć"!!!
Zgłoś
preliator 2012-12-19, 12:18 1
Do wszystkich co bronią tych ludzi z filmiku "bo to bieda, bo rząd oszukuje" itp. - skoro to jest masowa impreza i ktoś to wystawił na wspólny stół, to każdy powinien korzystać, dzielić się... a tu wyszła na wierzch zwyczajna pazerność: "Stoi za darmo więc schowam do torby". Po prostu tracę wiarę w ludzi jak widzę coś takiego...
Zgłoś
karadzio 2012-12-19, 12:29 1
i ktos powinien do mikrofonu powiedzieć " razem z organizatorami mamy wrażenie ze co niektorzy z szopki uciekli" bydło kurwa bydło...
Zgłoś
Leexo 2012-12-19, 12:57 1
Czym prędzej się wybierajcie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem