📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kiedy zaczęła mówić o terrorystach którzy zaatakowali 11 września wyłączyłem. Nie było terrorystów. Był rząd który wysadził wierze i ukartował wszystko. Dziękuję dobranoc.
up
a to te filmiki z uderzenia samolotu w wierzę to fejki zrobione przez Wardęge ?
ma rozmach skubany- znaczy Wardęga
a to te filmiki z uderzenia samolotu w wierzę to fejki zrobione przez Wardęge ?
ma rozmach skubany- znaczy Wardęga
@up głupiś jak wardęga... Wierz dalej w bajeczki mediów, a teraz idź przytul francuza i jakiegoś araba, bo smutno im.
SomtaawKith napisał/a:
, a teraz idź przytul francuza i jakiegoś araba, bo smutno im.
Po pierwsze sam ich przytulaj pedale jeden
SomtaawKith napisał/a:
@up głupiś jak wardęga... Wierz dalej w bajeczki mediów.
Po drugie może on i głupi ale chciałbyś mieć tyle hajsu co on.
Po trzecie faktem niezaprzeczalnym jest że w każdą z wierz jebnął samolot więc czego bulgoczesz?
Pierdoli jak potłuczona. Aa, w dodatku dalej rozsiewa mit "6mln" żydów oraz podkreśliła, że w pentagon wjebał się samolot (ominąłem WTC ). Do kuchni niech spierdala, propagandzistka.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
maksymilian45 napisał/a:
Kiedy zaczęła mówić o terrorystach którzy zaatakowali 11 września wyłączyłem. Nie było terrorystów. Był rząd który wysadził wierze i ukartował wszystko. Dziękuję dobranoc.
No tak... ISIS jest wstanie pokonać zabezpieczenia lotnicze i strącić samolot poprzez zamach bombowy, ale praktycznie te same ciapaki nie były wstanie przejąc kontroli nad samolotem w sytuacji mniejszych kontroli wnoszonych sprzętów na pokład...
Idź wierzyć w swoje chore hipotezy spiskowe gdzieś do swoich kolegów i nie męczyć nas nimi dalej. Znamy, słyszeliśmy, wyśmialiśmy, won.
Btw. Jakbym był krwiożerczym przedstawicielem twoich urojonych elit politycznych USA, to bym zrobił to co sprawdzone, czyli podłożył bomby(tym razem mocniejsze i więcej) pod WTC wraz z ciałami ciapaków, albo żywymi ciapakmi naszpikowanymi dragami czy czymś innym, względnie znalazł walniętych samobójców.
Działanie służb specjalnych polega na cichym ale skutecznym wywołaniu odpowiedniego efektu a nie na totalnym rozpierdolu, potencjalnie oglądanym przez miliony ludzi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów