Albo mors, albo jakiś gruby, czarny amerykaniec, sam nie wiem.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
autorze tematu, czy jesteś w stanie mi powiedzieć co sadystycznego jest w tym filmiku?
jezeli myślisz ze to jest jakiś niezwykły wyczyn jedź do 1 oceanarium jakie znajdziesz i idz na pokaz.
F................R
2011-06-13, 1:17
Myślałem, że po brzuszkach zacznie nak🤬iać salta albo pobije mój rekord w pacmanie a tu c🤬j... Sorry bez piwa.
C................n
2011-06-13, 1:39
super, mors płetwy podnosi...
X................8
2011-06-13, 2:51
Albo mors, albo jakiś gruby, czarny amerykaniec, sam nie wiem.
Ja wiem. Twoja stara.
Z................e
2011-06-13, 10:19
Od sadystycznych filmów jest dział hard. A tutaj może znaleźć się wszystko więc ZAMKNĄĆ MORDY!
Poza tym w tle słychać polaka/polkę. Ty to kręciłeś ? Bo fajne ^.^
1................8
2011-06-13, 10:47
Gimbo atak !
Ja bym wolał oglądać tego zwierzaka ;P
E................h
2011-06-13, 11:44
Wiele ludzi nadal nie rozumie, że rzeczy sadystyczne idą na harda ( w większości). Ale spoko, dalej uważajcie się za sadystów podczas oglądania Borewicza.
rzeczywiscie wyszkolenie świetne, a to duże z kłami to niby jak ma się w kuchni przydać?
Świetnie wyszkolony przeciętny amerykanin
@up
Myslę, że to jednak mors. Czarny amerykanin już dawno by jej zaj🤬 i ukradł fanty zamiast wykonywać w zamian jakąś pracę.