Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czas ogarnąć, że w Polsce są nie tylko katolicy
Nie "gimateiści" tylko Dąbrowski ma genialne rysunki!
Czas ogarnąć, że w Polsce są nie tylko katolicy
Skoro to jest dla ciebie genialne to pewnie jak ci tato(tylko nie wiem który) pokazał,że można siusiać na stojąco to pewnie z wrażenia na 3 dni w pokoju się zamknąłeś i analizowałeś przyswojoną wiedzę?
Swoją drogą autor to idiota bo z tego,że jest wolne korzystają wszyscy w Polsce. I ateiści i katoilicy a nawet (huj im w dupę) muzułmanie. Ale trzeba się przypierdolić by zaistnieć w oczach gimbazy i kolegów z partii,nie?
Skoro to jest dla ciebie genialne to pewnie jak ci tato(tylko nie wiem który) pokazał,że można siusiać na stojąco to pewnie z wrażenia na 3 dni w pokoju się zamknąłeś i analizowałeś przyswojoną wiedzę?
Swoją drogą autor to idiota bo z tego,że jest wolne korzystają wszyscy w Polsce. I ateiści i katoilicy a nawet (huj im w dupę) muzułmanie. Ale trzeba się przypierdolić by zaistnieć w oczach gimbazy i kolegów z partii,nie?
Fajnie, elegancko ale co mają powiedzieć np. prawosławni, którzy w swoje święta muszą iść do pracy a w katolickie nie mogą do niej iść?
Ja bym dzisiaj chętnie pracował ale nie mogę.
Autor, czyli pan Dąbrowski? Bluźnisz, ścierwojadzie...
Moje zdanie na ten temat: wypierdalać z tego kraju jak nie pasuje wolne w dni świąteczne
tak ich wychowali politycy i media, żeby kłócili się i pluli na siebie. Lewaki vs prawaki, katolicy vs ateiści etc.
Społeczeństwem skłóconym się lepiej rządzi, a tylko debile dają się tak łatwo manipulować.
Sam widzisz ilu mamy idiotów na sadolu, którzy nic innego nie robią, tylko biją się między sobą o rację. A żaden jej nie ma.
Czasem pojawia się jakaś inteligenta dyskusja, ale niestety większość to obrzucanie się gównem.
I wy chcecie z ciapatymi walczyć. Litości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów