oświetlony pałac namiestnikowski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wiesiors4@
pałka taka sama jak mam ja na ostatnim zdjęciu.
pałka taka sama jak mam ja na ostatnim zdjęciu.
Szalonooki napisał/a:
Cieszy, że tyle ludzi poznaje kolor własnego godła narodowego -_-. A samo oświetlenie zmieniało barwy z czerwieni na biel. Ach, ta prawicowa manipulacja.
Oni cały czas żyją w komunistycznym matrixie. Trzeba czubów odciąć od internetu, bo we łbach im się przewraca.
Koniec Świata napisał/a:
Oni cały czas żyją w komunistycznym matrixie. Trzeba czubów odciąć od internetu, bo we łbach im się przewraca.
A gdzie żyjesz Ty kolego? Bo przeglądam te tematy i w każdym jest gęsto od Twoich postów. Prowadzisz jakąś jednoosobową krucjatę przeciwko komunie urojonej?
kurwa, ujęcie z takiego miejsca, że Poniatowski popierdala na gejpwskim czerwono różowo fioletowym JEDNOROŻCU
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów