📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jak ktos wiedzie ustatkowane zycie to tak jes. Ma dziecko, dzieci, żone. Lubi sadola, to za przeproszniem ma włazic w bande zjebów ktorzy sami nie wiedza czego chca?
Lepiej przejsc z boku a zaraz beda Święta i wszyscy nagle będą dla siebie życzliwi.
Morał : Bydło musi sie wyszaleć.
Lepiej przejsc z boku a zaraz beda Święta i wszyscy nagle będą dla siebie życzliwi.
Morał : Bydło musi sie wyszaleć.
Tchórze. Wbrew pozorom było bezpiecznie. Jak ktoś się nie pchał między Policję a dresiarzy tylko sobie szedł z tłumem to nic mu nie groziło. Kapkę przesadzacie.
smutne że jak np na tym obrazku ojciec z synem nie może świętować Święta Niepodległości i uczestniczyć w marszu przez jebaną zwierzyne.
beziooo napisał/a:
smutne że jak np na tym obrazku ojciec z synem nie może świętować Święta Niepodległości i uczestniczyć w marszu przez jebaną zwierzyne.
Ku*wa jeszcze przez przypadek ci piwo dałem... fakt też bym się bał wchodzić z dzieckiem między POlicje
@m4tekt: Nie że sympatyzyję z PO, ale poskreślanie tych dwóch liter w każdym słowie jest na POziomie gimbazy, onetu i ogólnie POjebane, wiesz?
Wierzcie dalej telewizji to zajdziecie dalej niż najman na ringu kurwa.
@up
Dokładnie tak samo myślę - Raczkowski jest genialny, ale jeśli chodzi o dyskusję, to więcej jest pozytywnych relacji z Marszu, niż negatywnych. To "wolne media" napierdalają jaka to skurwiała grupa ci patrioci są. Właściwie fashyści! Dzisiaj sobie uświadomiłem, że ja również jestem fashystą, a pomogli mi w tym moi znajomi w dyskusjach internetowych. Tyle lat żyłem w nieświadomości... Będę teraz obchodził święta wszystkie, byle nie urazić jakiegoś patriotosceptyka, albo fashyzmofoba. Jako niewierzący człowiek, będę również śmiał się z nadchodzących świąt, żeby mnie jaka Antifa nie pobiła... Może mnie również jakaś tęcza z nienacka napaść, kto tam kurwa wie...
Dokładnie tak samo myślę - Raczkowski jest genialny, ale jeśli chodzi o dyskusję, to więcej jest pozytywnych relacji z Marszu, niż negatywnych. To "wolne media" napierdalają jaka to skurwiała grupa ci patrioci są. Właściwie fashyści! Dzisiaj sobie uświadomiłem, że ja również jestem fashystą, a pomogli mi w tym moi znajomi w dyskusjach internetowych. Tyle lat żyłem w nieświadomości... Będę teraz obchodził święta wszystkie, byle nie urazić jakiegoś patriotosceptyka, albo fashyzmofoba. Jako niewierzący człowiek, będę również śmiał się z nadchodzących świąt, żeby mnie jaka Antifa nie pobiła... Może mnie również jakaś tęcza z nienacka napaść, kto tam kurwa wie...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów