📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest kurwiskiem i się tego nie wstydzi, to pokazuje i to mi się podoba, bo gorsze są ciche kurwiska które tego nie pokazują, hajtasz się z aniołkiem a po roku dowiadujesz się że twego aniołka po śllubie dymało już nie jedno osiedle.
Rzucę klasykiem. Piwko za materiał własny.
Powiedz mi tylko, po co tak opierałaś sie w ściągnięciu tego sznurka? Przecież i tak wszystko co najlepsze, było na wierzchu
Powiedz mi tylko, po co tak opierałaś sie w ściągnięciu tego sznurka? Przecież i tak wszystko co najlepsze, było na wierzchu
Kurwisko to jedna sprawa, ale banda tych marszczyfredów jest porażająca. Jak bardzo wyposzczonym i pragnącym seksu trzeba być, aby iść i klepnąć w dupę takiego babsztyla?
Ja rozumiem, że można sobie na widok gołego dupska pomyśleć swoje, może i komuś bryknie jak dupa będzie atrakcyjna, no ale jednak opanowanie nie powinno być problemem dla kogoś w miarę pewnego swojej atrakcyjności.
Klepać idą Ci, którzy wiedzą, że mogą w życiu już dupy nie dotknąć. Takie, kurwa zwykłe przegrywy. Tych to mi chyba bardiej szkoda niż tego kurwiszcza.
Ja rozumiem, że można sobie na widok gołego dupska pomyśleć swoje, może i komuś bryknie jak dupa będzie atrakcyjna, no ale jednak opanowanie nie powinno być problemem dla kogoś w miarę pewnego swojej atrakcyjności.
Klepać idą Ci, którzy wiedzą, że mogą w życiu już dupy nie dotknąć. Takie, kurwa zwykłe przegrywy. Tych to mi chyba bardiej szkoda niż tego kurwiszcza.
To impreza innych pojebanych inaczej w Dublinie,troche tego gowna bylo na paradzie
Za nią stali typowi użytkownicy sadola.
Mieli jedyną i ostatnią w życiu okazję by klepać babę po dupsku
Mieli jedyną i ostatnią w życiu okazję by klepać babę po dupsku
poligon6 napisał/a:
Pogratulowac tatusiowi takiej córeczki.
Córeczka jest do 60 kilo, powyżej to już świnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów