Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz literówkę w opisie. Nie grupa widzów tylko bezmózgów. Mają napisane na opakowaniu odpalać tylko na otwartej przestrzeni z dala od materiałów palnych. Już chuj że kino to nie przestrzeń otwarta ale mało jest miejsc gdzie jest więcej łatwopalnych tkanin i materiałów, od drewnianej podłogi po obszycia foteli, ekran, wykładziny... Naprawdę nie potrafię pojąć jak bardzo trzeba mieć nasrane w bani żeby coś takiego odjebać... Takich tylko wpuścić do fabryki pirotechniki, dać zapalniczkę i zamknąć żeby nie mogli spierdolić
Także masz literówkę. Nie grupa bezmózgów tylko kraj bezmózgów. Zastanawiałem się czy w ten sposób jakoś tego w opisie nie ująć
Ja tylko dodam że ten kraj ma elektrownie jądrowe, program kosmiczny oraz broń jądrową
Idą na ilość. Nawet w tym gównostanie na 10 milionów urodzonych debili musi się trafić wybitny fizyk
to taki polski Cezary Pazura
Także masz literówkę. Nie grupa bezmózgów tylko kraj bezmózgów. Zastanawiałem się czy w ten sposób jakoś tego w opisie nie ująć
Serio uważam że tak jak u zwierząt tak i u ludzi są rasy które są stworzone do niewolnictwa, izolacji i nie powinno się tego zmieniać bo to tak jak by małpie dać karabin i kazać strzelać, nie będzie wiedzieć o chuj ci chodzi i co to jest ale wciśnie spust i będzie napierdalać byle gdzie i do kogo i w dalszym ciągu nie będzie wiedzieć co się stało. Ale bądźmy tolerancyjni i akceptujmy podludzi i dajmy im władzę..
Ja tylko dodam że ten kraj ma elektrownie jądrowe, program kosmiczny oraz broń jądrową
Ja tylko dodam iż połowa top 100 CEO to hindusi ale tak naród debili
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów