Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten gość nawijał o tym, że matka boska przemówiła w 1870 roku do Polaków. W języku polskim. Dla mnie to oszołom. Kolonizacja Polski nie ma tutaj nic do tego.
Takie osoby to powinny trafić na obserwacje do psychiatryka a nie do Sejmu, ludzi którzy "rządzą" polską wierzą w jakaś święta maryje mówiąca po polsku, no ja pierdole oni są zjebani ale jeszcze bardziej są zjebani ludzie którzy na nich głosują. Może niedługo zaczną się modlić do harrego Pottera
Właśnie w tym kwintesencja - Matka Boska mówiąca do Polaków po polsku
A to że jakiś pedofil klecha decyduje czy, za ile i gdzie twoja matka pojdzie do grobu to już ci nie przeszkadza? HatfuPragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
A to że jakiś pedofil klecha decyduje czy, za ile i gdzie twoja matka pojdzie do grobu to już ci nie przeszkadza? Hatfu
Gdybyś miał więcej w portfelu to byś nawet tego nie mówił.
Ale chcesz wszystko taniej to szurasz do lidla żeby było drożej i chujowiej.
Geniusza mamy.
O i następny mecenas czarnej mafiiGdybyś miał więcej w portfelu to byś nawet tego nie mówił.
Ale chcesz wszystko taniej to szurasz do lidla żeby było drożej i chujowiej.
Geniusza mamy.
A to że jakiś pedofil klecha decyduje czy, za ile i gdzie twoja matka pojdzie do grobu to już ci nie przeszkadza? Hatfu
No to masz chujowe wspomnienia z dzieciństwa
Kurwa tym, to już nie tylko pociąg odjechał, ale cały dworzec!!! Może ktoś im uświadomi, że jest XXIw. Tych bajek już nawet przedszkolaki nie łykają!!! Ciekawe też co palone było w 1887 roku, bo że stosy to wiemy, ale konkretnie, jakie zioło ludzie wtedy wciągali, że takie odjazdy mieli?
A Ty chociaż wiesz co to znaczy, że mamy dziś XXI wiek? Na pewno nie.
A oni wiedzą, że jest to XXI wiek od narodzenia Chrystusa.
Próbujesz kpić, a nawet nie potrafisz prawidłowo zapisać datę 1877 w którym to objawiła się Matka Chrystusa narodzonego te XXI wieków temu. To Ona przekazała Polakom co mają robić aby odzyskać wolność (np. mniej pić alkoholu i więcej modlić się i żyć w zgodzie z Przykazaniami Bożymi i nie pchać się do prowokacji mocarstw zwanych przez nas "powstaniami" aby nie tracić ludzi)
To ta sama Matka Boska, która 14 i 15 sierpnia 1920 roku pomogła Polakom zwyciężyć pod Warszawą i całą wojnę z bolszewikami rozpoczętą przez Piłsudskiego, który 13-go sierpnia spierdolił z pola walki do kochanki na Podkarpacie.
Zastanów się czy to Tobie coś kiedyś nie odjechało.
Pozdrawiam
Tutaj, to mam wrażenie, że celowo tak pierdolą. W naszym kraju jest dużo katolików i najczęściej są to osoby starsze. Takich łatwo przekabacić na swoją stronę, a wystarczy zacząć pierdzielic o chrześcijaństwie.
Pragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
I jednoczesnie Polska stworzyła najbardziej wolnorynkowe zasady w branzy handlu.
Rolnictwo podobnie: branże przetworstwa otworzono na wolny rynek i jest w rekach zachodnich w 90% (np branża cukrownicza).
Ale juz gospodarstwa rolne i polską ziemię nie rzucono na pastwę wolnego rynku (subwencje, ograniczenia w handlu ziemią) . I jest to jedyna chyba gałąź polskiej gospodarki w ogromnym stopniu polska.
To tyle a propos korwinistycznych mądrości.
Moze trzy cytaty:
"Tylko ja i Balcerowicz rozumiemy gospodarkę"
J. Korwin Mikke
"Nie należy sprzedawać majątku narodowego Polakom, ale temu, kto zapłaci wiecej"
J. Korwin Mikke
"Konfederacja na rozsądny program gospodarczy"
L. Balcerowicz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów