Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa tym, to już nie tylko pociąg odjechał, ale cały dworzec!!! Może ktoś im uświadomi, że jest XXIw. Tych bajek już nawet przedszkolaki nie łykają!!! Ciekawe też co palone było w 1887 roku, bo że stosy to wiemy, ale konkretnie, jakie zioło ludzie wtedy wciągali, że takie odjazdy mieli?
Stosy to na zachodzie u protestantów ignorancie.
Jakby Polską rządzili patrioci to byś kupował w "eskach" inaczej Społem zajebiste polskie produkty a nie towary drugiej kategorii co w niemczech nikt nie kupi albo robione u nas za pół darmo! Wtedy kurwa Polska gospodarka by żyła a nawet mogła by się rozlać na sąsiednie kraje a ty pierdolisz że lidl buduje nam infrastruktury, niemiecki lewaku!
Pragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
Obce firmy, bo Polskie firmy nie mają kapitału by zagospodarować polski rynek.
@: tyś jest głupi aż nie mogę uwierzyć że zabierasz się do dyskusji.
Jakby Polską rządzili patrioci to byś kupował w "eskach" inaczej Społem zajebiste polskie produkty a nie towary drugiej kategorii co w niemczech nikt nie kupi albo robione u nas za pół darmo! Wtedy kurwa Polska gospodarka by żyła a nawet mogła by się rozlać na sąsiednie kraje a ty pierdolisz że lidl buduje nam infrastruktury, niemiecki lewaku!
Tak kurwa byś miał polskie produkty... Tak nam idzie budowanie własnych marek handlowych jak obrona w 39 roku... Polacy jedyne co potrafią zbudować to za pieniądze podatnika (Orlen). Ze świecą szukać firm takich jak InPost.
Te ich pierdolenie w zasadzie jest nieszkodliwe
Warto też dodać, że jesteśmy być może także jedynym krajem na świecie, który nie ma przepisów ograniczających zależność krajowych mediów od zagranicznego kapitału.
Warto też zaznaczyć że jesteśmy państwem z kartonu
Polska już przepadła, skoro idąc do urn, jedyny wybór jaki mamy to PO-PiS, lewacy albo banda takich oto oszołomów...
oszołomem to ty jesteś, poczytaj sobie co szfaby chcą tam wybudować a potem pierdol kacapoły uśmiechnięty fajnopolaku. Filmik pocięty mający na celu ośmieszenie nic więcej
Przypomne, że chuja się znasz i chyba ci tak MENCEN powiedział. Wystarczy odwiedzić kraje Bałtycie czy Bałkańskie no, ale średnio wyborca konfy ma 16-19lat wiec jeszcze nie wyjechał z kraju.
No i znalazł się idiota który myśli że wie najlepiej i już klasyfikuje innych wyzywając ich bo jest zbyt głupi by przedstawić własne argumenty 😀
Belkot jak zwykle
szczególnie że film pocięty i nie ma istotnej sprawy w nim pokazanej, jakim jest budowa przez szfabów wielkiego lidlowego śmietnika
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów