📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kryptopedał strikes again!!!!111!jeden
Swoją drogą, czy to nie jest podejrzane, że gruby facet z brodą obserwuje dzieci - rzekomo po to, by wiedzieć, czy są niegrzeczne?
Swoją drogą, czy to nie jest podejrzane, że gruby facet z brodą obserwuje dzieci - rzekomo po to, by wiedzieć, czy są niegrzeczne?
Na szczęście nie wierze w świętego mikołaja :V
Tez dowale życzeniami: Wszystkiego najlepszego Sadole! Miłych "zabaw" przy wigilijnym stole w gronie rodziny.Oby następny rok był tak samo zjebany jak ten, a Bongman nie zasuszył całego Sosnowca swoją obecnością! Merry Christmas kurwa!
I żeby Mikołaj miał dla Was DUŻY prezent
I żeby Mikołaj miał dla Was DUŻY prezent
karinawaw napisał/a:
Dupa jest do srania. Dobrze ,że byłam grzeczna.
Nie wiadomo tylko czy w najpierw przyjdzie do grzecznych czy niegrzecznych
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów