Chciałbym aby wszystkie kraje w europie miały taką samą politykę imigracyjną co państwo israel.
Chciałbym aby wszystkie kraje w europie miały taką samą politykę imigracyjną co państwo israel.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I super, lepsze to niż jacyś zjebani bandyci kibole, rozmodlona cebulowa dzicz z bebechami ,czy inne świniaki z łysymi łbami.
Niczego innego nie można się było spodziewać po kimś, kto sobie tego śmiecia ludzkiego na awatarze postawił.
Ty byś się cieszył i z tego, jakby zamiast gówna z solą dali ci jeść gówno z cukrem.
I super, lepsze to niż jacyś zjebani bandyci kibole, rozmodlona cebulowa dzicz z bebechami ,czy inne świniaki z łysymi łbami.
Weź najlepiej jedź do nich, jak ci w Polsce nie odpowiada cymbale
widze, że jeden ze statku nawet na sadolu sie zagnieździł
Po jego nazwie użytkownika widać że kozojebca pewnie
Zastanawia mnie twój post i to dlaczego tak nie lubisz Łowców? To, że jesteś kryptopedofilem to jasne, kwestia czy przeszedłeś do czynów kolego.
Bo to takie same super zjeby jak i ty;)
Zastanawia mnie twój post i to dlaczego tak nie lubisz Łowców? To, że jesteś kryptopedofilem to jasne, kwestia czy przeszedłeś do czynów kolego.
Opublikowali zdjęcie jego starego i jest mu teraz wstyd, że stary dał się złapać.
I super, lepsze to niż jacyś zj***ni bandyci kibole, rozmodlona cebulowa dzicz z bebechami ,czy inne świniaki z łysymi łbami.
oho, allah akbar weszło za bardzo bencwale
A znasz baranie takie powiedzenie że pod latarnią najciemniej? Chcę zobaczyć że za kilka lat wśród łowców pedofilów 50% z nich było samych właśnie pedofilów którzy walili konia do wszystkich materiałów
widze, że jeden ze statku nawet na sadolu sie zagnieździł
Marksiści-eskimosi po przejęciu światowych mediów wzięli się nawet za portale typu Sadistic - opłacają takie bezrobotne miernoty, żeby poróżniały ludzi i ferment zasiewały gdzie się da i siedzi taka cipka z włoskami pewnie na różowo pacniętymi i komentuje na poziomie NIE, albo GW.
Takiego proemigranta jak ty powinno wydymać stado czarnuchów,a na koniec rozjebać ci ten pusty, czerwony łeb....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów