Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy tylko ja widziałem tam nakaz jazdy na wprost w obu kierunkach?
Tak, dokładnie. Czyli skręcający ma dwa przewinienia, olanie nakazu jazdy na wprost i wymuszenie pierwszeństwa przy skręcie, oj będzie bolało przy nowym taryfikatorze.
Tak, dokładnie. Czyli skręcający ma dwa przewinienia, olanie nakazu jazdy na wprost i wymuszenie pierwszeństwa przy skręcie, oj będzie bolało przy nowym taryfikatorze.
Trzy. Spowodowanie najprawdopodobniej wypadku, jeśli któryś z nich trafi do szpitala.
Skręcający pewnie sugerował się linią przerywaną, typowa wioskowa przypadłość.
Nawet jeśli skręcał w lewo w miejscu niedozwolonym, to się dojeżdża do osi jezdni i puszcza wszystkich jadących z naprzeciwka, i jak ma się wolną drogę, to się wykonuje skręt. A on wpierdolił się conajmniej tak jakby do swojego garażu wjeżdżał.
Jestem ciekaw blach tego pizdeusza. Warszawskie chyba nie są.
99% warszowioczków to słoiki albo potomkowie przesiedleńców zza Bugu, oraz innej hołoty, którą przesiedlano, by miał kto odgruzowywać te stertę kamieni.
Trzy. Spowodowanie najprawdopodobniej wypadku, jeśli któryś z nich trafi do szpitala.
Może dojść jeszcze czwarty. Jazda pod wpływem alkoholu lub narkotyków. Albo razem. Nie wierzę, że to co tam prowadzi autko było trzeźwe. Chyba, że pisało SMS lub gadało przez telefon. No to dojdzie piąty powód do dożywotniego odebrania prawa jazdy. No, chyba że nie ma prawa jazdy, to powód jest nr sześć.
Zakaz skretu w lewo.... tepy chuj kolejny no ale kto inny kupuje takie gowno
Ktoś policzy ile dostał wg. nowego taryfikatora polskiego nieładu?
Nawet jeśli skręcał w lewo w miejscu niedozwolonym, to się dojeżdża do osi jezdni i puszcza wszystkich jadących z naprzeciwka, i jak ma się wolną drogę, to się wykonuje skręt. A on wpierdolił się conajmniej tak jakby do swojego garażu wjeżdżał.
99% warszowioczków to słoiki albo potomkowie przesiedleńców zza Bugu, oraz innej hołoty, którą przesiedlano, by miał kto odgruzowywać te stertę kamieni.
O znawca wszywtkiego, wszedziesz sie madrzacy
Może dojść jeszcze czwarty. Jazda pod wpływem alkoholu lub narkotyków. Albo razem. Nie wierzę, że to co tam prowadzi autko było trzeźwe. Chyba, że pisało SMS lub gadało przez telefon. No to dojdzie piąty powód do dożywotniego odebrania prawa jazdy. No, chyba że nie ma prawa jazdy, to powód jest nr sześć.
Czasem wystarczy, że prowadziła baba. To wyjaśnia kilka innych punktów, które żeś wymienił . Prawo jazdy mam krótko, ale w miesiąc czasu robię tyle, co przeciętny zjadacz chleba robi w rok, i to co baba odpierdolic potrafi za kółkiem to byś się bardzo mocno zdziwił.
Zakaz skretu w lewo.... tepy chuj kolejny
O znawca wszywtkiego, wszedziesz sie madrzacy
Jeśli twierdzisz, że tam nie było zakazu skrętu w lewo, to idź do okulisty albo dla swojego dobra potnij prawo jazdy, jeśli je masz. W czerwonym kółeczku masz znaki: zakaz skrętu w lewo (oznaczony dodatkowo strzałką), informacje o buspasie i informacja ile jest pasów. A certyfikat eksperta we wszystkim to ma Halman.
sadistic.pl/pics/2020_08_03_91381_71e7cb.jpg
No nagrywający to też dobry nygus. Skręca na zakazie dokładnie jak furman kilkanaście sekund wcześniej, parkuje na wjeździe do garaży. Psiarskie się zapewne ucieszyły jak im to nagranie pokazał
Zapraszam do lektury:
pl.m.wikipedia.org/wiki/Stan_wy%C5%BCszej_konieczno%C5%9Bci
Kierujący z kamerką zatrzymał się aby udzielić pomocy, a nie by wyskoczyć na lody lub na browar. W takim przypadku mógł stanąć wszędzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów