Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale technologia, mleko się wylało i od razu włączyło się automatyczne mycie chodnika.
Miał maseczkę więc nic się nie stało, nawet bucik nie spadł! Taka ochrona!!!
Dbaj o siebie i innych!
Dbaj o siebie i innych!

Cofam do początku już 3 raz i nic negatywnego się nie dzieje.
Po raz kolejny jak w każdej takiej sytuacji, pytanie.. Czy kierowca tego czarnego volvo(?) nie widział dużej k🤬a ciężarówki stojącej że odp🤬lił coś takiego? Niewidomy jechał i kijem w ciężarówkę nie trafił jak dojeżdżał? O ile to volvo to może chciał sprawdzić czy to tak pancerny samochód jak mówią? Kierowca miał zawał/udar? Z p🤬dą w telefonie jechał? Może poprostu debil? Tak wiele pytań a wiemy tylko że mleko się rozlało.
REsadER napisał/a:
Miał maseczkę więc nic się nie stało, nawet bucik nie spadł! Taka ochrona!!!
Dbaj o siebie i innych!
W Azji akurat większość nosi maseczki tak samo jak przed pandemią. Taki tam mają zwyczaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie