📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ile jeszcze będziemy oglądać na sadolu dzieci które próbują udawać starsze pokolenie, gdzie lina była zawieszona na drzewie nad 15 metrową skarpą i jak się spadało to noga lub ręka złamana.
[edit]
Aha piwa dla ciebie nie ma i nie będzie.
[edit]
Mar0 napisał/a:
Ile jeszcze będziemy oglądać na sadolu dzieci które próbują udawać starsze pokolenie,
Jakie dziecko? Przecież on ma 69 lat.
Mar0 napisał/a:
Ile jeszcze będziemy oglądać na sadolu dzieci które próbują udawać starsze pokolenie, gdzie lina była zawieszona na drzewie nad 15 metrową skarpą i jak się spadało to noga lub ręka złamana.
[edit]
spadasz z 15 metrów i łamiasz sobie tylko noge albo ręke? szacun
Mar0, brawo gimbusie. Wygrałeś nieoficjalny konkurs na Najbardziej Upośledzonego Gimbusa Sadistica 2012. Umrę na suchoty, bo mi piwa nie dałeś, łojej.
Mar0 napisał/a:
[edit]
Brawo. Jesteś zajebisty -,-
To ten... Gratulujemy tytułu magistra socjologii, filologii polskiej, filozofii, czy czegoś w tych klimatach, jak mniemam.
@up's
Spoko zrobię foty dawnej huśtawki za 20 minut wrzucę.
na pierwszej fotce na drzewie [tym na środku zdjęcia] była lina z kijem
niestety sołtys obciął line kilka [ nawet więcej jak kilka] lat temu bo jego siostrzeniec złamał rękę na tej huśtawce...za dużo do opowiadania.
I proszę nie porównywać do tego co jest w temacie albo innych!
Pozdrawiam napinaczy którzy nigdy nie zaznali za młodu adrenaliny.
Spoko zrobię foty dawnej huśtawki za 20 minut wrzucę.
na pierwszej fotce na drzewie [tym na środku zdjęcia] była lina z kijem
niestety sołtys obciął line kilka [ nawet więcej jak kilka] lat temu bo jego siostrzeniec złamał rękę na tej huśtawce...za dużo do opowiadania.
I proszę nie porównywać do tego co jest w temacie albo innych!
Pozdrawiam napinaczy którzy nigdy nie zaznali za młodu adrenaliny.
Tylko czemu ta ciota leży tak długo po upadku?
No śmieszne w chuj
nie kumam Twojego poczucia humoru
Belussi napisał/a:
Ale śmieszne. Gimbusy się bawią. Niach niach niach....
przynajmniej z domu wyszli, a nie siedzą przed kompem i hejtują na portalach
Żenujące jest kopiowanie filmików z JM włącznie z opisami..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów