📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
W tym klimacie to zimne ono raczej nie jest... Jakbym miał tak coś schować, to kluczyki do samochodu żony.
Amerykanie pewnie wierzą w to, że piwo tak rośnie. Pewnie się teraz zastanawiają gdzie rośnie piwo w butelkach
jak to nie fake to prosze "znafcow" o wytlumaczenie
A tak bardzo psioczą na to całe GMO...
a jak sie zajebiscie sralo do dyni, a po paru miesiacach wielka w chuj, czaisz goscia, podchodzi, zrywa bo zajebista duza, a w srodku nasrane...
Sztuczka polega na tym, że kiedy dynia jest młoda, mniejsza i nie wyrośnięta można z boku albo od strony szypułki wyciąć otwór i włożyć coś do środka po czym "korek" czyli ten odcięty kawałek umieścić na miejscu. Dynia bardzo szybko zalewa ranę i nic nie widać. Kiedyś tak się robiło nielubianym sąsiadom tylko umieszczało się tam swojego klocka stąd powiedzenie sranie w banie.
@up po chuj mi tłumaczyłeś?byłem już prawie pewien,że piwo tak właśnie rośnie...
Nasiona takich dyń to gdzie zakupię?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów