📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Basco napisał/a:
Poważnie?
Kupujesz kompa za 3000,- aby zagrać w grę za 100,-?
Przegrałeś życie...
chyba ciebie dupa boli ze ludzi stac na takie wydatki
Coś czuję, że ta część będzie bardzo filmowa, szczególnie jeśli trzonem fabuły mają być napady na banki, które już w poprzednich częściach były świetnymi misjami. No i plus za powrót do sandboxowej idei z San Andreas.
a ja podkręcę kurwa swojego mmxa 500 megaherców i rive 2. wsadzę do oleju, gdzieś widziałem poradnik że można tak zwiększyć wydajność l;o
to właśnie za czasów technikum było najwięcej czasu na granie, a teraz robota, dziewczyna, weekend na studiach i nie ma kiedy pograć...
Szczerze to grafika wydaje się dosyć...mocno średnia. Takie gry powstawały w 2008.
msnrc napisał/a:
Sposób zapisu daty mogłeś zmienić na polski, no chyba, że wg Ciebie jest co najmniej 17 miesięcy.
Tak bardzo Ci to przeszkadza że zapisał 9.17.2013 ?
chyba ciebie dupa boli ze ludzi stac na takie wydatki
Wolałbym wydać połowę mniej na sprzęt który nie będzie złomem za 2 lata... ps4site.pl/newsy/ps4-cena-w-polsce/
Się zacznie pewnie debata ludzi "PC vs konsole". Powiem wam coś:
1.Na PC można osiągnąć lepszy wygląd, bajery szmery itp. Ale żeby cieszyć się wszystkimi wodotryskami trzeba najpierw mieć ten super PC. Zaraz potem wyjdzie znowu jakaś gra i się okaże, że trzeba wymieniać połowę komputera. Jak kogoś stać i lubi to ok.
2. Konsole kupujesz podłączasz i jeśli wychodzi na nią gra to musi działać i tyle. To jest plus. Gdyby gry na konsole kosztowały u nas tyle ile na PC (a nie 2x tyle) to pewnie sprawiłbym sobie też konsolę. Druga sprawa, że np. w strzelanki lepiej gra się na klawiaturze i myszce i tyle.
3. Powiedzmy sobie szczerze PC jest też bardzo popularny bo łatwiej można grać w piraty... nie trzeba niczego przerabiać itp. wystarczy ściągnąć poinstalować itp. plusem też jest, że wydajemy pieniądze na jedną maszynę i do pracy i zabawy.
4. Ogólnie dla typowego laika lepsza do grania będzie konsola bo kupi podłączy i będzie grać.
A PC trzeba sobie skomponować (no chyba, że gotowca się weźmie)
5. Co do wyboru między playstation a xboxem to zdecydowałbym po grach exlusive. (te na konsolę od sony bardziej mi się podobają)
6. Każda platforma ma plusy i minusy. Najlepiej to byłoby mieć i dobrego PC i konsolę (i to może nawet 2) , ale nie każdego na takie coś stać.
1.Na PC można osiągnąć lepszy wygląd, bajery szmery itp. Ale żeby cieszyć się wszystkimi wodotryskami trzeba najpierw mieć ten super PC. Zaraz potem wyjdzie znowu jakaś gra i się okaże, że trzeba wymieniać połowę komputera. Jak kogoś stać i lubi to ok.
2. Konsole kupujesz podłączasz i jeśli wychodzi na nią gra to musi działać i tyle. To jest plus. Gdyby gry na konsole kosztowały u nas tyle ile na PC (a nie 2x tyle) to pewnie sprawiłbym sobie też konsolę. Druga sprawa, że np. w strzelanki lepiej gra się na klawiaturze i myszce i tyle.
3. Powiedzmy sobie szczerze PC jest też bardzo popularny bo łatwiej można grać w piraty... nie trzeba niczego przerabiać itp. wystarczy ściągnąć poinstalować itp. plusem też jest, że wydajemy pieniądze na jedną maszynę i do pracy i zabawy.
4. Ogólnie dla typowego laika lepsza do grania będzie konsola bo kupi podłączy i będzie grać.
A PC trzeba sobie skomponować (no chyba, że gotowca się weźmie)
5. Co do wyboru między playstation a xboxem to zdecydowałbym po grach exlusive. (te na konsolę od sony bardziej mi się podobają)
6. Każda platforma ma plusy i minusy. Najlepiej to byłoby mieć i dobrego PC i konsolę (i to może nawet 2) , ale nie każdego na takie coś stać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów