📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To to jeszcze gra będzie czy wirtualny, w całości zaplanowany przez nas żywot oprycha?
Trza będzie kupić.
Trza będzie kupić.
Gościu było poczekać 1 min i wrzucić polską wersję.
W tej Polskiej wersji przetłumaczyli legit buisness jako Koszerny biznes ...
Nie jarajcie się tak, macie czas tylko do końca miesiąca, żeby marnować czas na gierki.
He he he.
He he he.
slimac napisał/a:
która odbędzie się 9.17.2013.
Sposób zapisu daty mogłeś zmienić na polski, no chyba, że wg Ciebie jest co najmniej 17 miesięcy.
Wyjdzie to się będzie grało, a jak się ktoś interesuje to już pewnie widział video na yt...
Wyjdzie to się będzie grało, a jak się ktoś interesuje to już pewnie widział video na yt...
Fanem gier jako tako nie jestem, ale serią GTA zawsze się jarałem.
Szczerze mówiąc to nie przeszedłem ani jednej części, zawsze włączałem wolną jazdę i rozjeżdżałem ludzi
Szczerze mówiąc to nie przeszedłem ani jednej części, zawsze włączałem wolną jazdę i rozjeżdżałem ludzi
kolekcjonerka na ps3 jest już zamówiona :DDDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów