@Jokerd
Jakim trepem trzeba być i hipokrytą ,żeby krytykować kogoś za 1 błąd a samemu zrobić 5 w jednym zdaniu.
Czekaj, czekaj, czy Ty wlasnie wstawiles screna, ktory jasno pokazuje, ze masz mozliwosc sprawdzic czy jebnales byka, a i tak z tego nie korzystasz?
Czekaj, czekaj, czy Ty wlasnie wstawiles screna, ktory jasno pokazuje, ze masz mozliwosc sprawdzic czy jebnales byka, a i tak z tego nie korzystasz?
U ciebie naliczyłem 7.
Tyle ile tematów.
a widziałeś jak jest w szpitalu? czy jak podczas operacji pacjent leży na stole i na monitorze jest pomiar ciśnienia to ma rękaw jakiś ? ktoś albo coś go pompuje ?
po takim czasie od ucisku by mu ręka odpadła
Pulsoksymetr mierzy puls a nie ciśnienie, ewentualnie elektrokardiograf, ale on bada całą pracę serca.
Nine, ten, never sleep again.
@Jokerd
Jakim trepem trzeba być i hipokrytą ,żeby krytykować kogoś za 1 błąd a samemu zrobić 5 w jednym zdaniu.
Wiesz, co innego robic bledy z wlasnego debilizmu i nieuctwa. Jestem za granica i korzystam na codzien z innej klawiatury i znakow specjalnych, nie przelaczam I pisze tak, bo mi tak wygodnie.
Wiec wracaj ssac jaja swojego ojca a nie robisz mi wyliczanki
Wiesz, co innego robic bledy z wlasnego debilizmu i nieuctwa. Jestem za granica i korzystam na codzien z innej klawiatury i znakow specjalnych, nie przelaczam I pisze tak, bo mi tak wygodnie.
Wiec wracaj ssac jaja swojego ojca a nie robisz mi wyliczanki
Za granicom jesteś? aha Chwalisz się czy żalisz?
Nie dość że hipokryta to jeszcze kurwa i leń.
Zmiana na Polisch(Programmers) to dwa kliknięcia myszką.
Dość już przepychanek.
Na zmywak uciekaj bo ci Loaloa fuchę podjebie.
Za granicom
Polisch
kurwa...
Skoncz, Jestes slaby jak Twoja stara w lozku...