Świerza ta kiełba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jakim trepem trzeba byc zeby w tytule napisac slowo poprawnie, a w opisie juz nie?
Jokerd napisał/a:
Jakim trepem trzeba byc zeby w tytule napisac slowo poprawnie, a w opisie juz nie?
Jakim trepem trzeba być, żeby dodać to na sadola? A drugi jeszcze większy trep to zaakceptował.
Ekutemua napisał/a:
To jest cud, ze nie jebnales byka przy swoim nicku
No bo nick pisala mu mama. A opis tata
Ekutemua napisał/a:
To jest cud, ze nie jebnales byka przy swoim nicku
Zawsze miał 50% szans,że napisze dobrze
Dant3s napisał/a:
To nie Mi band a jakaś podróbka, MI band nie ma pomiaru ciśnienia
Żadna tego typu opaska nie ma pomiaru ciśnienia. do tego potrzebna jest pompka i rękaw. Te tanie chińskie gówna podają zawsze prawidłowe wyniki "pomiarów".
@Jokerd
Jakim trepem trzeba być i hipokrytą ,żeby krytykować kogoś za 1 błąd a samemu zrobić 5 w jednym zdaniu.
Jakim trepem trzeba być i hipokrytą ,żeby krytykować kogoś za 1 błąd a samemu zrobić 5 w jednym zdaniu.
AlexUnder napisał/a:
Żadna tego typu opaska nie ma pomiaru ciśnienia. do tego potrzebna jest pompka i rękaw. Te tanie chińskie gówna podają zawsze prawidłowe wyniki "pomiarów".
a widziałeś jak jest w szpitalu? czy jak podczas operacji pacjent leży na stole i na monitorze jest pomiar ciśnienia to ma rękaw jakiś ? ktoś albo coś go pompuje ?
po takim czasie od ucisku by mu ręka odpadła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów