📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze to kochanki dostają wpierdol. Pewnie dlatego, że tzw. żony są dużo większe i tłustsze niz zgrabne kochanki. Nie dotyczy murzynowa. Tam szczupła kochanka zaczyna sie od 180kg.
bercisko napisał/a:
Zawsze to kochanki dostają wpierdol. Pewnie dlatego, że tzw. żony są dużo większe i tłustsze niz zgrabne kochanki. Nie dotyczy murzynowa. Tam szczupła kochanka zaczyna sie od 180kg.
dokładnie, jakby to jeszcze miało pomóc naprawie tego związku... teraz pewnie mąż odejdzie do kochanki... ale przynajmniej wyładowała agresję...
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
One są takie agresywne bo wiedzą, że to jest przedsmak tego odejścia i chcą jak wpierdolić kochance na przyszłość. XD
Ja nie wiem... Duża część kobiet po zaobrączkowaniu faceta przestaje o siebie dbać. W kilka lat dochodzą do postury tłustej świni. Potem wielce zdziwione, że facet nie zamierza wchodzić z trzecią falą i szuka na boku innej. Facet to nie własność, a o wygląd trzeba dbać.
nie rozumiem babskie rozumowanie nie daje mężowi ale jak sobie pozna kochankę to się wcieka .A z fujarą nie ma żartów to nie grzechotka.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek
(ang. The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover)
1989, scenariusz i reżyseria Peter Greenaway
Chyba jednak matka napierdala córkę, bo drze ryja - mamma. Szczur do utyilzacji.
W dupie masz te cycki kłamco!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów