📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Eeee tam, myślałem, że się spierdoli z tych schodów.
Świnie hodują żeby wpierdolic pozniej. I jeszcze kurwa na smyczy bd po parku z nia zapierdalac masakra....
Ahh, kurwa tylko byście wpierdalali. Ja to ma lepszy plan, zbierać kompost i sprzedawać. GREEN WORLD!
to teraz obiad się do domu zaprasza no kurwa 1829389229819281983198102801:0 dla AMERYKANÓW
tytuł jest co najmniej mylący. Miałem nadzieję, że jakaś tłusta hamerykanka (tautologia zamierzona) się spierdoli z tych schodów
nie wiem o co wam chodzi. poradził sobie dość szybko z tymi schodami...
Znacie art. 197 kodeksu karnego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów