Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ktoś mi wyjaśni dlaczego sąsiad wstawił sobie rolety antywłamaniowe na 4-tym piętrze ?
Mam identyczne w swoim mieszkaniu na 14 piętrze ponieważ mam okna od zachodu, w dodatku 2 to są te wielkie do podłogi i latem skutecznie izolują wnętrze przed nagrzewaniem. Klimy zamontować nie mogłem bo administracja budynku zabrania i elo.
ktoś mi wyjaśni dlaczego sąsiad wstawił sobie rolety antywłamaniowe na 4-tym piętrze ?
A film widziałeś?
Wyjaśnić nie wyjaśnie, ale pamiętam ze swojego dzieciństwa jak mój stary chlał już dobrych kilka dni. Matka tak już była wkurzona na starego że zamknęła mieszkanie i schowała klucze. Ojciec jak to ojciec postawił na swoim i jakimś magicznym sposobem nagle znalazł się na dole pod blokiem w towarzystwie ziomków. Później okazało się że stary zszedł balkonem do sąsiada niżej, poprosił o skorzystanie z umywalki i poszedł dalej w tango. Mieszkaliśmy na 10 piętrze a sąsiad tydzień później wstawił kraty w balkonie - na piętrze 9...
Wyjaśnić nie wyjaśnie, ale pamiętam ze swojego dzieciństwa jak mój stary chlał już dobrych kilka dni. Matka tak już była wkurzona na starego że zamknęła mieszkanie i schowała klucze. Ojciec jak to ojciec postawił na swoim i jakimś magicznym sposobem nagle znalazł się na dole pod blokiem w towarzystwie ziomków. Później okazało się że stary zszedł balkonem do sąsiada niżej, poprosił o skorzystanie z umywalki i poszedł dalej w tango. Mieszkaliśmy na 10 piętrze a sąsiad tydzień później wstawił kraty w balkonie - na piętrze 9...
Żeby w życiu osiągnąć sukces. Trzeba być zdeterminowanym jak Twój stary.
Żeby ktoś mu się z dachu do domu nie spuścił.... na linie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów