Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poczytaj dzbanie kto to i daj kwejkowi, jeb z dzidy piwko.
Tak kurwa, sam sobie szukaj, ośle
Tak kurwa, sam sobie szukaj, ośle
Zanim zaczniesz szydzić z super szybkich serwerów, zobacz komu dajesz zarobić robiąc zrzutkę. Saszka Wytrzeźwiej jak już pisałem bo alkohol ci umysł zbytnio obciąża.
Zanim zaczniesz szydzić z super szybkich serwerów, zobacz komu dajesz zarobić robiąc zrzutkę
No niby komu?
No niby komu?
Masz zadanie na dzisiaj. Zobacz kto przetwarza Twoje dane osobowe na tej stronie. Potem użyj internetu do czegoś innego niż robienie z siebie idioty. Myślałem że jesteś bardziej ogarnięty
Bawi mnie ograniczenie ludzi, śmiejących się z Ukraińców, Rosjan, Żydów. Zawsze ktoś jest ruchany dżiny. Hahaha
Masz zadanie na dzisiaj. Zobacz kto przetwarza Twoje dane osobowe na tej stronie. Potem użyj internetu do czegoś innego niż robienie z siebie idioty. Myślałem że jesteś bardziej ogarnięty
Z tym myśleniem to się chyba trochę rozpędziłeś. Nikt nie przetwarza moich danych. To, że pasjonujesz się jakimiś kacapami, to twoja sprawa.
Z tym myśleniem to się chyba trochę rozpędziłeś. Nikt nie przetwarza moich danych. To, że pasjonujesz się jakimiś kacapami, to twoja sprawa.
Ech. Dżony… wszędzie gdzie się logujesz i podajesz maila, czy numer telefonu, wszelkie informacje po których można dojść skąd piszesz i co piszesz to są dane i ktoś musi je przetwarzać. Tak jak to robi CUBE INVESTMENTS Sp. z o.o. Jesteś ruchany nawet przez Onet czy dostawcę usług telekomunikacyjnych. Odstaw wódkę i przejrzyj na oczy.
Nie jest zbyt skomplikowane co napisałem prawda?
Ech. Dżony… wszędzie gdzie się logujesz i podajesz maila, czy numer telefonu, wszelkie informacje po których można dojść skąd piszesz i co piszesz to są dane i ktoś musi je przetwarzać. Tak jak to robi CUBE INVESTMENTS Sp. z o.o. Jesteś ruchany nawet przez Onet czy dostawcę usług telekomunikacyjnych. Odstaw wódkę i przejrzyj na oczy.
Nie jest zbyt skomplikowane co napisałem prawda?
Mnie nikt nie rucha. To co robisz z tymi co przychodzą do ciebie nocą na osiedle, to mi nic do tego. Sam masz homo-przypinkę, więc to ty wsparłeś jakieś tam telefoniczne inwestment. Ja to tylko takie symboliczne wpłaty, tylko dla śmiesznych podpisów. Jeśli ktoś czyta moje wpisy, to dobrze, a wiem, że czyta, bo kiedyś w programie "w tyle wizji" taki pan z brodą powiedział dokładnie to co napisałem dzień wcześniej na sadolu. Ludzie się inspirują moim geniuszem i wiedzą, że to racja najmojsza, a każdy kto uważa inaczej, to zwykły chachar.
Mnie nikt nie rucha. To co robisz z tymi co przychodzą do ciebie nocą na osiedle, to mi nic do tego. Sam masz homo-przypinkę, więc to ty wsparłeś jakieś tam telefoniczne inwestment. Ja to tylko takie symboliczne wpłaty, tylko dla śmiesznych podpisów. Jeśli ktoś czyta moje wpisy, to dobrze, a wiem, że czyta, bo kiedyś w programie "w tyle wizji" taki pan z brodą powiedział dokładnie to co napisałem dzień wcześniej na sadolu. Ludzie się inspirują moim geniuszem i wiedzą, że to racja najmojsza, a każdy kto uważa inaczej, to zwykły chachar.
Dobra… jednak jesteś nietrzeźwy.
Wy tak pod każdym tematem do siebie skaczecie XD Nie myślicie, że już czas spotkać się w realu i dać sobie w ryj?
, ,
Wy tak pod każdym tematem do siebie skaczecie XD Nie myślicie, że już czas spotkać się w realu i dać sobie w ryj?
A drugiego do ręki nie lubię trójkątów więc się nie załapiesz. Pierwszy raz chciałem dżonemu coś wytłumaczyć ale znów byl najebany.
Ten moment gdy pisowski wyznawca próbuje być dowcipny, ale wychodzi tak samo żenująco i prymitywnie, jak rządy nieudaczników, których popierał.
Żenujący to jesteś ty i prymitywny jak razem ze swoimi kolegami z PO i Lewicy zapodajecie sobie do japy obsmarowane gównem kutasy i udajecie że to czekolada.
Jak poprzednio oglądałem ten filmik, to po 15 sekundach był koniec i miś został na płocie.
chuj nas to obchodzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów