Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNo niby komu?
Masz zadanie na dzisiaj. Zobacz kto przetwarza Twoje dane osobowe na tej stronie. Potem użyj internetu do czegoś innego niż robienie z siebie idioty. Myślałem że jesteś bardziej ogarnięty
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZ tym myśleniem to się chyba trochę rozpędziłeś. Nikt nie przetwarza moich danych. To, że pasjonujesz się jakimiś kacapami, to twoja sprawa.
Ech. Dżony… wszędzie gdzie się logujesz i podajesz maila, czy numer telefonu, wszelkie informacje po których można dojść skąd piszesz i co piszesz to są dane i ktoś musi je przetwarzać. Tak jak to robi CUBE INVESTMENTS Sp. z o.o. Jesteś ruchany nawet przez Onet czy dostawcę usług telekomunikacyjnych. Odstaw wódkę i przejrzyj na oczy.
Nie jest zbyt skomplikowane co napisałem prawda?
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówMnie nikt nie rucha. To co robisz z tymi co przychodzą do ciebie nocą na osiedle, to mi nic do tego. Sam masz homo-przypinkę, więc to ty wsparłeś jakieś tam telefoniczne inwestment. Ja to tylko takie symboliczne wpłaty, tylko dla śmiesznych podpisów. Jeśli ktoś czyta moje wpisy, to dobrze, a wiem, że czyta, bo kiedyś w programie "w tyle wizji" taki pan z brodą powiedział dokładnie to co napisałem dzień wcześniej na sadolu. Ludzie się inspirują moim geniuszem i wiedzą, że to racja najmojsza, a każdy kto uważa inaczej, to zwykły chachar.
, ,
Wy tak pod każdym tematem do siebie skaczecie XD Nie myślicie, że już czas spotkać się w realu i dać sobie w ryj?
Ten moment gdy pisowski wyznawca próbuje być dowcipny, ale wychodzi tak samo żenująco i prymitywnie, jak rządy nieudaczników, których popierał.
Jak poprzednio oglądałem ten filmik, to po 15 sekundach był koniec i miś został na płocie.