Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak wpłacisz 100zł na Rydzyka, będziesz miał odblokowane....
podaj numer konta to sobie obejrzę,
zus mnie jebie na 5 tys, co miesiąc , więc co tam stówka więcej
Po pierwsze to ktoś wybitnie mądry ulokował dźwiedzia obok świni, to tak jakby dać dwuosobowy pokój Biedroniowi i Tuskowi. Po drugie niedźwiedź tak jak Biedroń pedał.
Ten moment gdy pisowski wyznawca próbuje być dowcipny, ale wychodzi tak samo żenująco i prymitywnie, jak rządy nieudaczników, których popierał.
Bo na starych serwerach filmik działał minutę po wrzuceniu, a na tych nowych extra czadowych, dwie
Ukraiński pijaku. Nie zrobiłeś zrzuty bo przepiłeś czy w hrywnach nie akceptowali. Zrób lepsze serwery u siebie.
Ale on nawet nie wszedł do niej :/
Mówi się: "nie wszedł w nią"
Ukraiński pijaku. Nie zrobiłeś zrzuty bo przepiłeś czy w hrywnach nie akceptowali. Zrób lepsze serwery u siebie.
a tobie ruble przyjęli? w końcu to jedno z niewielu miejsc w polskim internecie, gdzie możecie się tak swobodnie wypowiadać towarzysze.
podaj numer konta to sobie obejrzę,
zus mnie jebie na 5 tys, co miesiąc , więc co tam stówka więcej
Jesteś super bogaty. Ale w Czechach 5000 CZK to nie ma szału.
a tobie ruble przyjęli? w końcu to jedno z niewielu miejsc w polskim internecie, gdzie możecie się tak swobodnie wypowiadać towarzysze.
Głupcze. Komuchu idź pałkać na wschód.
Akurat się zrzuciłem. I od początku pisałem, że nie życzę sobie żadnego pedalskiego wyróżnika graficznego o który upominał się twój pan. My dzielni Ukraińcy niedługo was pokonamy, wy nikczemni złodzieje kibli, pralek i bud dla psów krytych eternitem.
Akurat się zrzuciłem. I od początku pisałem, że nie życzę sobie żadnego pedalskiego wyróżnika graficznego o który upominał się twój pan. My dzielni Ukraińcy niedługo was pokonamy, wy nikczemni złodzieje kibli, pralek i bud dla psów krytych eternitem.
Szczerze to chuj mnie to obchodzi. Moim jedynym panem jest Jan Paweł Drugi. Nikogo ukrze nie pokonasz jeśli nie wytrzeźwiejesz.
Szczerze to chuj mnie to obchodzi.
To ciekawe... bo co tylko nie napiszę, to zaraz się zjawiasz, jakby to był twój największy cel życiowy.
To ciekawe... bo co tylko nie napiszę, to zaraz się zjawiasz, jakby to był twój największy cel życiowy.
Wiesz że Dimitrij Głuszczenko się z Ciebie i takich baranów jak Ty śmieje
Wiesz że Dimitrij Głuszczenko się z Ciebie i takich baranów jak Ty śmieje
Jeśli to jeden z tych co w nocy przychodzą do ciebie na osiedle... no to trudno, jakoś to przeżyję.
Jeśli to jeden z tych co w nocy przychodzą do ciebie na osiedle... no to trudno, jakoś to przeżyję.
Poczytaj dzbanie kto to i daj kwejkowi, jeb z dzidy piwko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów